26 nov - 08

Snow snow snow

Jippie, det har snöat en del! Så det var kul med snö, faktiskt. Men jag fryser lätt så mycket. Så jag hade två täcken på mig. Den gula underst och den vinröda övre, skönt och ha två täcken när man är ute. Jag var på hunddagiset tisdags och det var riktig lång dag. Malin hämtade mig hemma hos oss 07.30, sen kom jag hem 18.00 (!). Skulle komma hem som jag brukar vid 17.00, men Linda hade något ärende på stan, så tänktes man lämna mig hem vid 17.30. Men Malin glömde bort tiden, så kom jag hem vid 18.00. Jag var utsvulten, så jag fick mat direkt av Linda när jag kom hem. Jag fick 4 dl istället för 3 dl, eftersom jag motioneras hela dagen idag. Jag var ute hela dagen och sprang lös idag, kan man säga. Hade sällskap av bara två hundar till; en jackrussel terrier och en foxterrier. Det var skönt med liten grupp idag. Jag var en clown sade Malin.

Idag var jag hemma hos min dagmatte, som jag har haft nu 13 månader. En snäll Sondra! Hon hämtade mig runt 09.00-10.00. Och Linda hämtade mig hemma hos hemme 16.30 :) Jag fick ett ben av henne. Vi gick på två kortare promenader och en långpromenad. Det var härligt. Idag var det plus grader, så det räckte med en täcke bara, den vinröda hade jag idag. Linda gav mej middag, vid 18.00 tiden, men jag hade ingen lust att äta. Jag åt inte heller imorse, så det var dubbelt mat på kvällen, 6 dl. Så Linda fick göra middagen rolig. Hon gömde mat, så jag sökte efter maten och åt. Och gjorde några övningar och belöningen var mat. Det var roligt att göra middagen lite knäpp. Jag åt upp 5 dl, den sista 1 dl orkade jag inte. Den får sparas till frukosten imorgon tillsammans med andra 3 dl :)

Linda är ledig imorgon, så vi ska iväg till skogen med min klövjeväskan. En lång promenad! :) Kanske runda 5 km, om Linda vågar. Hon tycker det är lite läskigt att gå i skogen helt ensam, så långt. Eller så tar vi två rundor på 2,5 km, enkel lösning :) Linda tänkte kanske första runda är rastning och lek. Sen den andra är det träning, så har jag klövjeväskan och går powerwalk... Hmm :) Låter bra va?!

Nu ska jag och Linda mysa i soffan, sen tar vi en kvällsrunda och sova tidigt. Linda känner sig sliten, som jag :)
Bjuder på en knäpp bild på Miracle, min kompis alltså. Vi i soffan hos oss^^


Kommentarer
Postat av: hjärtat

gosig bild ;)

2008-12-01 @ 18:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0