27 december - 09

Svara på frågan - var ärlig mot er själva, för hundens skull.

Då menar jag när hunden är i vuxenålder, inte valp och i "bara lek period".
Hur beter hunden sig då?
Poängen med frågan förklarar jag senare när ni flera har svarat.

Kommentarer
Postat av: Lina

Oja, Trazzel tycker nästan att det är roligare än med leksaker. Vi kan tumla runt i sängen och busa och bitas hur mycket som helst. Eller springa omkring ute och brottas, knuffas, tacklas och jaga varandra. Sen tillkommer det ju att han biter mig i armen och kläderna och dom blir som lite leksaker i och för sig..



http://trazzel.blogg.se

2009-12-27 @ 19:11:29
URL: http://mybutterfly.blogg.se/
Postat av: Ira å Mio

Ja det kan jag ... utan godis oxå ... nyfiken på poängen med frågan :)

2009-12-27 @ 19:14:38
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Ja det kan vi utan problem, fast det vet du redan.. :)

2009-12-27 @ 20:09:13
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: jennifer

Nice fråga.. Och ja jag o Svea kan leka utan leksaker o godis;)

2009-12-27 @ 22:26:10
Postat av: Cissi

japp, vi typ "boxar" på varandra. har man otur får man en tass i ansiktet.

2009-12-27 @ 23:27:21
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/
Postat av: Sara

Svårt att svara på eftersom Texas är ju i "leka jämt"-stadiet ;)

2009-12-28 @ 18:24:32
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Lotta & Leia

Ja det kan jag!

Hon hoppar såklart och letar efter en leksak, men när vi leker utan leksak så är hon vääldigt mycket på mig och ska bita och kankse hoppa osv. Hon tar tag i kläderna. Men om man tänker i sängen så kan vi busa till det då rullar hon och hoppar på mig och jag hoppar på henne och morrar lite åt varandra (haha nu när jag läser det jag skrivit så känner jag mig inte riktigt frisk XD hahahaha hoppas fler gör så här med sina hundar (A))

Postat av: jannica

Japp absolut :) Nu pratar jag om Zhalle som är 3 år. Jag tycker att det är roligare att leka med händer, för dom har man alltid med sig. Så vi brottas och leker att vi jagar varandra, hoppar och skuttar :)



Om jag börjar leka med händerna så är han med på noterna på än gång, biter lätt och hoppar och skuttar, brottar ner mej och slickar mej lite överallt. :)

2010-01-07 @ 22:38:26
URL: http://zhalleslashatlas.blogg.se/
Postat av: Jonna & Puff

Jo absolut. Vi leker mycket både med och utan leksaker. Han älskar busa med oss människor. Puff är 15 månader nu, så nånstans mellan en gammal valp och vuxen och visserligen är papillon en ras som har nära till lek.

Jag hade aldrig ens tänkt att det finns hundar som inte kan leka med matte eller husse utan leksaker. Jag måste tänka närmare detta när jag ser folk med sina hundar.

2010-01-11 @ 21:52:42
URL: http://jonnax.blogg.se/
Postat av: Sofia & Hiro

Åh, det här hade jag missat. Vad kul att du tar upp detta med att leka med sin hund. Jag leker ofta med Hiro, både helt utan leksaker och med leksaker. Att han använder tänder på mig eller mina kläder är inte tillåtet. Det var svårt för honom i början att förstå vad det var för knäpp tant han hamnat hos som drog igång honom, kröp runt på golvet och hade sig, när han sen inte fick använda munnen. Han lärde sig dock snabbt och vi har kul ihop.



Det är jag som påbörjar och avslutar leken.



Jag har av vissa fått reaktioner för att jag leker med honom. Långt ifrån alla tycker att man ska leka med sin bullterrier. En bekant (fd kompis)som är bullterrieruppfödare menar att jag inte skulle få köpa valp av henne eftersom jag leker med min hund. Hon menar att hennes bullterriervalpar skulle valpköparna absolut inte få leka med.



Jag har använt leken som ett sätt att lära känna min hund och låta min hund lära känna mig och veta mina gränser. Jag tyckte det var viktigt eftersom han ju var i en riktig slyngelålder och fortfarande formbar då jag köpte honom (drygt 13 månader).



Jag kommer leka med min hund då jag själv vill så länge jag själv känner att jag gör rätt.

2010-01-13 @ 03:43:08
URL: http://hirosvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0