22 oktober - 09

Har många favorit bilder och serier på dom två underbara hundar. Men det här måste jag visa! :) Bamse var 1 år och retade Azi, så hon fick nog till slut. Titta hur söt Azi blev efter hon försöker se farlig ut. Men hon ser ännu sötare ut tycker jag :) Jag var hundvakt åt Bamse den 28 mars, 2009.

Bildserie;









Kommentarer
Postat av: Patricia & Duke

klaar!:d

2009-10-22 @ 14:08:52
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Malin & Zilla

http://www.ensliga-skogen.se/

Min kusin Ninas kennel. Den ligger i Laxforsen, utanför Kiruna. En bit bort, men kolla in där iaf. Tror att hon inte bara säljer valparna till jägare, utan allt möjligt.



Jag skall absolut testa något sådant, gömma maten under något osv. Uppdaterar i bloggen när jag gjort det så du får läsa hur det gick och vad jag gjorde för ngt ;)



Verkar bra ändå med klövjeväska ju, kanske bör testa det, men med lättare vikter. Jag känner ju att, visst jag aktiverar Zilla med lydnad, freestyle och lättare träning hemma. Men vill göra något mera. Hon skall få lite ben och klövar om ett par dagar, då får hon ju jobba med tänderna iaf haha =) Men mer, något som verkligen aktiverar henne i psyket också. Vi har även som mål att en till jycke ska bo hos oss, men innan nästa jycke kommer, vill jag känna att jag har Zilla där jag vill ha henne, att jag vet hur jag ska aktivera en hund på bästa sätt. Jag lär mig ju bara än. =)



Det där med weight pull, när jag läste det första gången i din blogg tror jag, så tänkte jag "ah, det är något för hundar som ägare vill ha som kamphundar, alltså ingenting bra" Men jag blir lika förundrad varje gång, att jag lär mig nåt nytt och att man inte alltid ska tro, utan bättre å ta reda på, genom att fråga eller läsa om det.

Äh nu känns det som att jag bara pratar om ingenting haha..



Skall ta o sätta mig nu och kika igenom länkarna du skickade. =)

2009-10-22 @ 18:37:28
URL: http://hundenifokus.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0