Gott Nytt År!

Snart tar året slut. Året har gått så jävla snabbt och det har hänt massor fina saker under året som jag tar med mig till 2011. Eller ska jag låta 2011 bli ett nytt år med nya möjligheter - ja både och :)

Imorse öppnade jag, Azi och en kompis hunddagiset och det kom bara 2 hundar, så det var så riktigt lugnt idag. Jobbade också bara 4 timmar, så skönt. Just nu är jag och Azi är inte i Stockholm. Ska vara här och fira nyår, det känns skönt att lämna allt i Stockholm just nu.

Back on Track täcket har kommit! - Och den verkar vara jätte bra på Azi, Azi trivs i den och hon skakar inte när hon är ute och väntar på bussen t.ex. som med Hurrta täcket. Är nöjd hittills iaf :)

Idag på stan när vi åt Mc Donalds - haha, en mini valp av nå miniras, lurvig var lös inne på T-centralen, den sprang runt och var nyfiken, och sen plötsligt fick den syn på Azi och så sprang valpen mot henne och hoppade på henne. Ägaren såg HELT VETTSKRÄMD ut och sprang efter valpen och tänkte nästan sparka bort Azis ansikte när Azi skulle nosa på den valpen när den plötsligt hoppade på Azi. Men sen tvärstannade ägaren och såg helt förvånad ut när Azi bara nosade och gjorde inget alls. Haha, det var så kul och valpen var hur söt som helst :)

Kommentarer
Postat av: Ira å Mio

Tummen upp för täcke, och bra för den matte se att Azi inte farligt och bara nosade på valpen det var valpen som rymde inte Azi!



Gott nytt år på dig Linda och Azi från oss båda!

Kram

2010-12-30 @ 16:54:07
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Jen

Kul att överaska andra, med tanke på tjafset som är om sk "kamphundar". :)

Skönt för henne med ett täcke!

Mina hundar (har 2) har ordentligt med päls så de slipper täcke. Istället avgudar de snön och rullar sig och busar i den gladeligen... lääänge...tyvärr. När det är minus 20 så önskar man att man hade hundar som inte vill ta långpromenader. :P

Men den ena, Porthos, fryser om tassarna när det blir för kallt, så tasskydd är ett måste ibland.



Hon måste vara bra lydig om hon är döv...

och ha ordentligt med ögonkontakt med dig.

Coolt!

Har du haft henne sen hon var valp? Eller kom hon "färdigtränad"?

2010-12-31 @ 01:18:48
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: Jen

Gott nytt år förresten! :)

2010-12-31 @ 01:19:17
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: Lotta

Usch vad tråkigt med sådana personer! Hon borde fan ha koll på sin hund!!



Kramar

2010-12-31 @ 03:15:29
URL: http://lotta1990.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0