Tårta och presenter

Idag har det varit en lugn och trevlig födelsedag för Azi. Jag hade planerat och leka massa med henne i snön och ta en långpromenad, men ja vi tog det istället lugnt och kortare rundor runt kvartet. Jag lagade middag åt min familj, det skulle firas! Vi åt tillsammans med levande ljus, mysigt. Efter vår middagen satt vi i vardagsrummet och fikade. Då fick Azi en smaskig tårta som jag hade gjort. Tårta består av färskfoder, kalkonskivor, morot bitar och crabs bitar. Azi glupskade upp allt på en gång, hihi. Vi sjöng må du leva blommor med blad.

Hon fick presenter av oss. Av mormor fick hon sån tuggande grej som är bra för tänder form av en krokodil. Av pappa fick hon massa sådana små tuggben. Av mig fick hon hjärtasalami och en splitterny rött halsband med sånt skärp spänne. Snyggt på henne! Tyvärr så hade jag ej kameran, den är fortfarande i Örebro, så tog lite med mobilen, förhoppningsvis kommer bilderna imorgon :)

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Grattis till Azi :):)

Hehe vi var på childrens upptäckarhus i hallsberg där fanns det olika avdelningar som man fick prova på.. Tex handla, sjukhus osv.. :)



2010-02-04 @ 22:09:12
URL: http://beems.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Låter som att Azi blev riktigt bortskämd idag! :)

2010-02-04 @ 22:58:37
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Gibbe är mest lik en papillon som sin mamma medan Elwiz är mer tibbe som pappan :D!



Vad mysigt med födelsedagstårta och allt! Riktigt lyxigt!

2010-02-04 @ 22:58:39
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

Åh en härlig dag hon fick, och duktig du e som lagade middag till hela familjen med levande ljus... mysigt...



Jaa halsbandet såg jättefint ut i mms..



Hennes tårta lät mumsigt.. undrar vad Mio skulle tycka om sånt :) han fick dock riktig tårta på hans födelsedag (tror du sett bilderna förut) mums o det älskade han! :D



Du får ta igen o busa massor med henne när hon frisk igen



Ha en skön helg nu ni två

2010-02-05 @ 09:04:44
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: a.s

Åh vilken fin födelsedag Azi fått med fiiina presenter! ;) Stora grattiskramar från oss här!

2010-02-05 @ 09:57:39
Postat av: Callo,Baloo & Simba

ja baloo fick isolerad ca 4-5 veckor från andra hundar men fick bara gå ut kort stund och kolla noga att inte träffa andra hundar..värst är på nätterna

2010-02-05 @ 11:41:06
URL: http://mulligacallo.blogg.se/
Postat av: Li

Grattis till Azi! Vad så roligt! Ja.. Vet inte om jag kan vara med på hundträffen pga ska åka på landet. Hoppas att bli nästa gång! Typiskt. Hoppas att din hund ska snart bli frisk! Kram

2010-02-05 @ 20:29:57
URL: http://linjor.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

Ja det e toppen med pudelpromenader Mio tycker ju det e jättekul så det fortsätter vi med men i söndags lite otur bara när de valde gå över isen för mamma ville inte det så vi fick gå egen promenad i skogen istället tur Mio var nöjd ändå o lycklig max att leka med snö fast han tyckte nog de som åkte skidor var farliga o konstiga människor :D jaa vi kommer nog vänta lite med pudelpromenader nu tills isen smält/ e för svag så att vi vet de inte tänkt gå över isen hihi så vi ej åker dit i onödan igen.



Ja det e synd det ej finns ngn amstaff klubb som anordnar amstaff promenader.. ni kanske har ngn forum då kan du kolla om intresse finns för amstaff promenader i sthlm-området?? göra en "efterlysning" och se om det e många som är intresserad av att ses?



God natt

2010-02-06 @ 00:20:45
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Carina

Grattis i efterskott Azi

2010-02-07 @ 21:30:04
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0