Långpromenad med tränarkompisen Ester

Idag tog jag, Filippa och våra hundar en långpromenad från Älta till TyresöCentrum genom skogen, där köpte jag två nya flytvästar! FYND! 199 och 100 kr! Ena ska jag ha till simtränarna och ena bara säkerhet på segelbåt osv. Hundarna var helt kolugn i djuraffären och uppförde sig utmärkt när det kom och gick några hundar. Azi fick en torkad tryne när vi gick ut från djuraffären.

Gulaflytvästen till simträningar och leksimning. 100 kr. Vet inte vad priset var från början.

Orangeflytvästen som säkerhet på segelbåten, den är mindre än vad jag hade förut. Ger Azi lättare rörlighet och den har magplatta vilket skyddar mot solen och mer bekvämmare för henne. Kampanj pris till 199 kr, från ca 495 kr.


Åter långpromenad till Strålsjön genom skogen - där sprang hundarna loss och lekte.
Jag testade gula flytvästen; jag är supernöjd med den! Den ligger mer stadigare och har magplatta, ja den är bättre när Azi ska simträna. Jag kastade även dummyn i vattnet, Azi sprang utan problem in och simmade och hämtade dummyn. Stolt! Och simtränade henne ungefär 10 minuter. Azi hade verkligen kul idag! Ester försökte lära sig simma lite, hon har precis samma beteende som Azi för ett år sedan. Skönt att träning har gett färdighet så Azi hoppar bara in själv nu :) Filippa får berätta själv om det.

Kom hem för ca 1 timme sedan, så trött Azi är efter varit ute i 3½ timmar :)


Kommentarer
Postat av: Carina

Det var ingen dålig promenad ni har gjort. Vilke fynd du gjorde, man behöver ju inte betala mer än nödvändigt. Ha en härlig dag, kram

2010-07-01 @ 05:51:58
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: Julia

Ja faktiskt underbart med hund som älskar vatten, även om det kan bli för mycket ibland ;) Ja! Såg det ang azi och dummyn i vattnet, ovanligt!!! Men jättebra att hon hoppade i självmant iaf, ett steg framåt iaf :) Jo, det är normalt för hundar att slicka varandra i ansiktet men Romeo håller på i timmar typ även om hundarna säger ifrån så fortsätter han ändå men ja tror det går över så småningom! Snart ska han iaf träffa en äldre hund på 6 år så får vi se hur det blir... Hoppas han respekterar dessa som inte vill han ska slicka i ansiktet på =P ja, tack tack för tipset! Ska lära honom det, nu kan han sitta och sen gå ut på min kommando ganska bra men bättre kan han, jag vet ;) Precis, precis alla som kommer så ska de hälsa på mig först, Romeo sist. Blir inte lätt för honom men det måste han lära sig =P Romeo blir mycket mycket ivrig när han träffar andra hundar (postivt iaf) men hur blir det tex på stan eller om han råkar möta en aggressiv hund i parken eller vad som helst, vad händer då. Det vågar jag inte tänka på, därför kämpar jag med att träna honom att hälsa bara när han får - sen har vi ju valpkursen också, där ska man lära ut sånt har jag hört så vi får allt se. tror det går bra iaf :) Ja, hemskt det där m Azi och knölarna! Bra att det inte var täcket... Men benet, kanske var det ett annat märke eller nåt? Ja, ge inte henne det igen, det skulle jag inte göra iaf - för plågsamt att se henne sådan! =S Förresten, varför säljer du hennes flytväst? =)

2010-07-01 @ 12:28:39
URL: http://romeoochjag.blogg.se/
Postat av: EA

Ja verkligen, vill verkligen inte behöva raka hans fina päls!

Hon är så välkommen så! :)

2010-07-01 @ 15:48:34
URL: http://eahunddagis.blogg.se/
Postat av: a.s

Fiiiiiiiina flytvästar!! Ser ju att sitta jättefint om man jämför med den förra du hade på bild.. Kram

2010-07-01 @ 16:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0