Nu är vi redo för löpträningar


Dålig kvalitet, men ni ser iaf!

Äntligen så har Husky sele kommit, tog en promenad med den idag, det kändes bra. Så vad taggad jag är med massa löpträningar med nya sele på Azi och ny midjabälte på mig. Vi kommer synas och vara den bästa här i trakten. Taggad taggad inför Hundlopet i September. Känner några som ska vara med, så kul det kommer bli!

Tack för ni tog er och skrev om er hund(ar) foder. Det är intressant då flesta anpassar efter hundens hudproblem, det är synd om hundar, många har problem med hud eller mage. Så man kan ifråga vart hundavel är på väg. Men det är inte nytt, tyvärr.


Kommentarer
Postat av: Ira & Mio

snyggt! röd färg = Azi verkligen!! :-)



tack Mio fick en jättebra födelsedag i går han är nöjd!! det e kul fylla år eller julafton för då får man massor nytt saker att leka med säger han.. samt mumsigt att äta haha!!



2010-03-31 @ 18:13:23
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

:-) han fick två råttor, en liten och en stor, och han ÄLSKAR dem, han dödar dem hela tiden speciellt den stora får en rejäl slakt av honom.. han slänger den i luften och jagar den sen svingar han råttsvansen i luften haha... sen har han ju fått overall i förskott, därför inte så mkt av mig i går, och av mormor fick han halkskyddmatta till badkar för mormor är orolig han ska bryta ben :-) mio tyckte det var skitkul öppna paket men sen när han såg halkskyddsmatta han typ gäsp och gick därifrån till nästa paket från mig och när han såg råttan så började leken :-) så mattan var inte populärt hos honom fniss! sen fick han även en påse med torkade kycklingfile igår morse på sängen iställlet för kaffe o macka som man bryukar ge på sängen på morgonen :)

2010-03-31 @ 18:56:07
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: marina

Vad duktig och hurtig du är som springer med henne!!

Men det lär behövas om ni ska vara med i ett lopp.

Ha en bra kväll.

2010-03-31 @ 19:20:08
URL: http://gallerigavelin.blogg.se/
Postat av: Carina

vad bra selet sitter på Azi och vilken snygg färg :-) Lycka till med träningen. Ha en bra kväll

2010-03-31 @ 20:03:14
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Carina

Jag vet inte om dem höjt, tror den kostat så ett tag nu, men eftersom den fungerar bra på Krita så är det värt de. Sen äter de ju inte så mycke, de är ju små hundar så en säck på 12,5 kg räcker ungefär i en och en halv månad.

Ha det bra

2010-03-31 @ 20:11:46
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0