På jobbet just nu

Azi ligger på filten på och sover gott. Jag sitter och surfar på barbordet, där man kan se fönstret - man ser ägaren komma så vinkar man till dom och jag hämtar deras hund. Jag har lärt känna allas hussar och mattar ansikten, men ibland kommer man lillmatte/husse eller vänner som hämtar hunden. Så får jag fråga vilken hund de ska hämta :) Jag slutar kl 18.00 idag, och det finns 2 hundar kvar nu, hoppas att de går snart så jag kan gå tidigare från jobbet, hihi.

Idag var ganska stressigt på jobbet, 22 hundar som skulle rastas, alltså en av personalen har slutat så vi är bara 3 nu, men nästa vecka kommer en tjej som har tidigare praktiserat hos oss som hunddagisutbildning. Så vi blir 4 igen, och då blir schemat lugnare.

Igår kväll blev det klövjningspromenad på 10 minuter, ute var hur kallt som helst *nordpolen*. Så vi skyndade gå en runda och sen kröp vi in under täcket och somnade tidigt, skönt. Azi var pigg och på fint humör imorse.

Kommentarer
Postat av: Anna

Det var många hundar ni hade idag på dagiset. Skönt att ni blir en till i personalen snart så det blir lite lugnare :) Ja hösten är här nu för det är kallt på kvällarna och mornarna, men jag älskar hösten :)

Sv: Jag arbetstränar på ett hunddagis :) Tråkigt att viltspårsdomaren inte skulle börja, men du får träna på själv. Blod kan man ju köpa i mataffären och det verkar som om vissa jaktaffärer har klövar :) Fick det tipset så jag kommer kolla i jaktaffären om jag får slut på klövar :)

Jag är jätteglad att jag får träffa Grandisen :) Skulle kunna tänka mig en sådan själv någon gång :)



Kramisar

2010-09-07 @ 17:55:13
URL: http://ellegaard.doggyblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0