Den minsta lilla kan förändra hela dags planering!

Igår hade jag planerat en dag i skogen med spår och lek på fältet. Jag och mina flickor gick dit tidigare och hade tänkt sitta och ta det lugnt till Fiilippa och Ester skulle komma en timme efter.
Jag lekte pinnar med Azi och så plötsligt kände jag hur hennes hörntand sakta högg ner in i min pekfinger. Ajjjjjj!

Djuptsår och den började blöda kraftigt. Jag var ensam med hundarna mitt i skogen! Ingen mottagning på mobilen heller! Paniken stiger och jag blev svimfärdig. Letade i min ryggsäck efter nåt jag kunde stoppa blodet, men hittade inget - så kom jag på min hårsnodd, såg tog jag av hästsvansen och stoppade blodet och satt i skogen i EN TIMME, kunde inte göra något annat, inte gå heller.

Till slut - äntligen så kom Filippa och så är hennes föräldrar läkare - så hade hon lite erfarenhet och hjälpte mig. Var tvungen och avbryta hela planeringen och hennes mamma kom med bil in till Erstavik opch hämtade oss. Så tillbringade vi hemma hos Filippa en hel dag (mina var inte hemma som vanligt). Men efter lunch kände jag mig bättre och det slutat blöda helt. Så spårade jag med Azi i deras miniskog i trädgården. Hon jobbade bra och så ivrig att hon inte nöjde med belöning på slutet, istället sa hon söka efter ett nytt spår. Bra början efter vintervilan! Sätte en motvationsspår till Tyra. Korv bitar efter varje fotsteg på ca 10 meter, det gick jättebra. Tror Tyra blir en bra spårhund, ska sikta på Viltspår. Får hem snart två klövar! :)

Kvällspromenaden innan min mamma hämtade mig hos Filippa tog vi en promenad till Saltis slalomsbacke. Hundarna lekte och hade det skoj. Imorgon ska jag till doktor och låta de kolla på såret och ta stelkramps spruta...


Kommentarer
Postat av: Malin

Ah jag ska nog köra på en sån faktiskt. Men vilken storlek ska jag ha egentligen? Har INGEN aning..



Härliga bilder, gillar att båda hundarna är vita.

2011-04-17 @ 15:20:48
URL: http://zillaochjag.blogg.se/
Postat av: Ebba & Molly

Ojdå, hoppas det blir bra!

2011-04-17 @ 20:09:30
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Lenita

Härliga bilder =)

hmm.har för mig att stelkramp måste tas rätt nära inpå bettet.. hmm är inte säker... Usch, stackars med fingret!!

kram

2011-04-17 @ 22:34:52
URL: http://prinsessanbananhammock.blogg.se/
Postat av: Tilla

Fantastiska bilder!

2011-04-18 @ 22:57:08
Postat av: Marre

Hej!



Jag tycker dina hundar är jätte söta. Jag tycker att du jätte fina bilder. Hoppas att det gick bra med fingret. Jag är inne här och läser nästan varje dag och tycker det är kul att läsa om era dagar.

2011-04-19 @ 21:14:53
URL: http://skruttisarna.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

aahhhh ser med förtjusning att du har två hundar! har tyvärr inte varit inne på länge. pluggar. Vilka härliga bilder !! GLAD PÅSK! på er alla.

2011-04-21 @ 07:06:25
URL: http://samojedatlas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0