Vi på tåget!

Det blev lite krångligt att ta oss från Älta igår när det snöstormade vid 11 tiden, inga bussar gick alls, men till slut delade vi taxi med tre främmande till stan, och SL stod för kostnaden, skönt! ;)

Tåget var försenad, och när den äntligen kom och vi skulle stiga på, lät jag Azi hoppa in först och DÅ RULLADE TÅGET!!!!!!!! Liksom Azi var i tåget och jag utanför, fyfan panik, hoppade snabbt in, ohfan! Så gick vi till djurkupen, där var pyttelitet och det fanns redan 3 andra stora hundar där.

Tågkonduktören sade att vi måste in, för det inte fanns nåt annat ställe vi kunde vara med Azi. Skitdumt system, tänk om nån hund löpte, eller nån som är rädd/aggressiv, eller något annat och så ska hundarna trängas i sån trångt utrymme, även den snällaste hund kan få panik av att trängas på golvet med främmande hundar. Men tur som alla hundarna var lugna och vi gick in, hundarna nosade lite och sen sov alla på golvet hela vägen. Sen nästa tåg som vi åkte med, så var det en finaste Vorsteh i kupen också, så jättevacker, 14 månader hane och den hade superlydnad! Cool tjej som hade honom och verkade vara en super hundmänniska.

Hundarna i den första tåget var Golden Retriever, Cane Corso, nån stor blandras (med spaniel) och så Azi. Jag smygfotade Cane Corson och Azi, hihi, med mobilen, så kass kvalitet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0