DW i regnet!

Hundarna har haft två vilodagar (fredag + lördag) med lugna aktiviteter, som bad och lek. Inga träningar eller långapromenader. Så idag började Tyra och Azi få tillbaka sina energi. Så fort när det började regna idag förmiddag - så bums ut på en promenad. Jag har längtat efter reeegn! Azi blev så stört sur när hon såg att det regnade, men följde med tålamodigt runt på en DW runda. Azi drog ca 15 minuter på 2kg och Tyra 35 minuter på 3kg. Tack för det regnade idag! Men sen blev det varmt och sol till eftermiddagen. Hundarna var ensamma hemma med min bror några timmar idag då jag träffade ett par vänner och åt middag. Sen nu ikväll tog jag ut med hundarna på en kryddpromenad!

Början av DW, ni ser hur sur Azi är över regnet!

På väg hemåt, varvar ner utan kättingar.
Stötte ihop massa sådana där söta hoppande grodor. Det var svårt och få en bra bild med min DK, den var de bästa jag fick, haha.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Jag älskar också att vara ute och gå i regnet, mycket skönare tycker jag. Skillz tycker raka motsatsen, han avskyr regn. men han får gott följa med ut ändå;)



Jag hatar att vara en besserwisser, men du borde inte låta dem dra på asfalt. det sliter otroligt mycket mer på hunden, grus och skogsstigar är att föredra.

Jag ser ju att bilderna är tagna i början och slutet av träningen, så de kanske inte alls drar på asfalt. Men ja, bara så du vet i alla fall. :)

2011-07-11 @ 07:27:06
URL: http://meandmyshitbull.wordpress.com
Postat av: Mikaela

Hej!:)

Ibland är de underbart med regn!:) Du verkar så himla duktig med dina hundar och du verkar ha så mycket tid. Jag blir inspirerad av dig! Dem är Superfina dina tjejer! :) Take care! Kram

2011-07-11 @ 08:19:45
Postat av: Amanda Wikstrand

Otroligt intressant blogg och Jättefina hundar verkligen! :)

2011-07-11 @ 11:10:05
URL: http://teamvovve.blogg.se/
Postat av: Aurora

Älskar kryddpromenader, vilket bra namn på promenadformen förresten. Har inte kommit på nåt bra att kalla det! Våra promenader ser också ut så, om vi inte promenerar med andra hundar. Då blir det inte lika mkt för då är det mest lek och bus som står på schemat :)

2011-07-11 @ 11:50:31
URL: http://rawran.blogg.se/
Postat av: Amanda & Akila

Åh vad kul! Har velat prova på det med min tik, men aldrig kommit till skott.. Skulle prova när jag bodde i Örebro, men så flytta vi och här i Uppsala har jag inte hittat något dwsällskap där man kan få prova på :(

2011-07-11 @ 23:37:18
URL: http://lathunden.blogg.se/
Postat av: Bella och Chica - En hundblogg

Dom är så fina dina vovvar! Vill oxå ha amstaff(a)



Sv: Tack! Ja, det är verkligen jätteskönt! Har känt mig sååå rastlös de senaste veckorna! :p

2011-07-12 @ 08:50:16
URL: http://flappy.blogg.se/
Postat av: Amanda & Akila

En gatukorsning ;) Amstaff/Schäfer/Labrador.. Tog henne som vanvårdad omplacering så var inget planerat direkt.



Ja alltså det ska ju inte vara för billigt heller, vill ju ha kvalité.. Men dom jag hittat har varit hutlöst dyra, det är ju endå som sagt bara hobbynivå så behöver inte vara någon supersele. Men fick tips om ett ställe här i Uppsala där en tjej köpt sin, så ska dit o kika :)



Ja, jag ska ta och bli medlem där, om jag inte redan är det.. Känner igen sidan :p

2011-07-12 @ 20:06:15
URL: http://lathunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0