Valpfabrik

Igår i Ektorp, varit så mysigt som vanligt! Åt middag o sen kurrade vi ihop i soffan och såg på en skräckis och åt chokladpudding. Love. Nu är jag på jobbet m hundarna, det blir en kort dag idag. Ikväll tar jag och Tyra givetvis en kickbike tur och bad! Ska se till att jag får med mig någon så bilder kan tas! :) Innan de får Azi en promenad i skogen och viltspåra!

289 hundar har omhändertagits sedan ett år bara i Stockholm, enligt Metro. Det är rekordmånga hundar som vanskötts i Sverige, hemskt. De sätts in i småburar, får inte mat, rastas aldrig/hemskt sällan och vissa hundar (tikar) utsatts för valpfabrik. Så vridigt! Blunda inte när ni ser en hund far illa. Ryck er in och försök först prata med ägaren, om det leder inget vart så gör en anmälan. Jag gjorde själv en anmälan för några månader sen. Jag såg en familj behandlade sin hund illa regelbundet. Långt ifrån bra.

Kommentarer
Postat av: jennifer

Oprah winfrey gjordet ett program om valpfabrik i USA..det var rent fyfan..Mådde såå dålig när jag såg det... Men tack och lov det finns några organsation i USA som bekämåpar mot valpfabrik..Hoppas det utrotas en vacker dag..

2011-07-07 @ 11:21:15
Postat av: Quila o Ronja

Bra där, att du anmälde. Det är nog många som struntar i det, för att det känns jobbigt. Inte klokt att det är så många hundar som far illa.

ha en skön dag

Kram

2011-07-07 @ 12:32:58
URL: http://quilaoronja.blogspot.com
Postat av: JooBoo

Skitbra att du anmälde ägaren! Vanvårdad kaniner o marsviner har jag bara tvingat ägarens barn att lämna till mig och skällde på deras mammor o pappor att dom sket i att sköta om dom. Har tagit hand om 5 kaniner o 3 marsviner.

2011-07-07 @ 12:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0