Har Azi och Tyra blivit fotbollsnördar?

Här myser Azi och Bea tsm under en fotbollsmatch!
Azi och Tyra kollar på fotbollsmatchen. Tyra hade lite svårt att koppla av, måste satsa mer på passivitet träning! Däremot låg Azi och sov, sen kom hon upp till oss på läktaren och satt stolt på en stol :)

Har nu också beställt en High-Energy Professional 32/24 hos foderbilen.se som foder till Tyra.
Hon motioneras väldigt mycket att hon måste ha foder som gör att hon orkar. Dessutom är hon fortfarande smal även jag ger henne mycket mat, så prövar jag med högre fett. Och så är det billigare än om jag ger både hundarna James Wellbeloved, JWB är ruskigt dyr mat! 15 kg säck- 800 kr! Men HEP kostar 15 kg säck - 500 kr. Azi kan inte äta något annat än JWB pga allgerier, så därför får hon äta den, men Tyra testar jag fram vad som är bäst för henne. Sen får de hundarna också KLASS och Vom Og Hundemat som färskfoder. Även barf! Tyra är ganska kräsen med mat faktiskt, så får se om den funkar bra!

"HIGH-ENERGY PROFESSIONAL är ett högenergifoder utvecklat till hundar med stort energibehov såsom tjänste-, drag-, tävlings-, och jakthundar av alla raser. HEP är ett utmärkt foder till alla hundar som behöver gå upp i vikt. Med sin höga smaklighet används HEP med fördel till hundar/hundraser som är kräsna med maten."


Kommentarer
Postat av: P.S Hundar

på videon med rådjuret så säger en som jobbar i viltjouren att rådjuret troligtvis har en killing som den vaktar i närheten.. men hunden var ju grym! hah :D

är det okej om vi snor en bild på dina hundar &gör en banner med länk? :)

2011-05-29 @ 20:22:35
URL: http://pshundar.blogspot.com
Postat av: Anna

Vad bra att du valde ett svenskt foder, jag är dock inte så påläst om just detta foder. Men jag vet att om man har en känslig hund så kan de börja klia sig om de inte motionerar mycket när man ger detta foder. Men som du skrev så motioneras ju Tyra mycket :)



Jag försökte skriva en kommentar tidigare men det var något fel så den kom nog inte fram :(

2011-05-29 @ 20:23:18
URL: http://ellegaard.doggyblogg.se
Postat av: Ira & Mio

Haha, sådan matte sådana flickor,,, på tanke att du spelar/spelat fotboll, klart dina flickor är intresserad av fotboll då! ;-)

2011-05-29 @ 21:27:55
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Har tyvärr inte tillräckligt stor frys för färskfoder och Gibzon gillar det inte =/ knäppa hund xD!

2011-05-30 @ 00:09:58
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: JannicaMaria

Det där fodret älskar våra hundar :) De har ätit det nu i 8 månader ca och har gått upp i vikt (som jag hoppats på) och äter med god aptit :) De blev lite dåliga i magen i början, men det är ju vanligt :)



Hoppas den passar Tyra också :)

2011-05-30 @ 17:30:08
URL: http://zhalleslashatlas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0