Underbar söndag också även om det inte hände något speciellt!

Imorse vaknade jag som vanligt med goa hundar som ville bara sooova, fram till halv elva tiden så klev vi upp för en skitrunda. Därefter blev de frukost för oss tre. Sen blev de rejäl städning för mig i hela huset, vartenda lådor, hyllor, köksgrejer, mina kläder (sorterade och slängde massa, nu är min garderob tunn -dags för inshoppning ;)), tvätt av lakan handdukar å kläder.

Klar lagom till Futsal VM matcher. Damer Sverige - Brasilien 8-4 och herrar Sverige - Ryssland 4-5, trist så gick de inte vidare till slutspel. Hade en kompis som var här- vi bakade hallonpaj också. Efter matchen så gick jag och hundarna en lååång runda här i Älta, riktig skönväder!

Tvättade hundarnas filtar och korgar. Så köket var utan korgar, hundarna gillade verkligen inte detta!! Så tog Tyra ner en filt från stolen och la sig på den. Azi la sig på smutskläder i IKEA påse! Knäppisar som inte ville ligga på golvet ;)



Så nu är hundarna klara för dagen med motion, och allt - endast kvällspromenaden återstår senare ikväll, så nu ska jag åka in till stan och fixa ett par ärender. Ska bort från Stockholm nästa helg, fuuun- ska bli riktigt skönt!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Fina damer ligger inte direkt på golvet vet du väl!? ;)

2011-11-20 @ 20:39:54
URL: http://meandmyshitbull.wordpress.com
Postat av: Quila o Ronja

Men oooj, vad du är duktig ;-) Skulle behöva lite av din energi!!! Hahaha, hundarna vill alltså ha något att ligga på.

Sv. Det blev en mongolisk restaurang, Gott, gott!

Kram

2011-11-20 @ 20:43:11
URL: http://quilaoronja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0