Bortrest över julen <3

Åkte till stugan redan på lördags eftermiddag, mys mys med brasan! Söndagen är ju lilla julafton för min familj - så bara jag, brorsan och föräldrarna firar tillsammans och öppnar alla julklappar. Hundarna med så klart ;) Hundarna fick också julklappar av mig och mina föräldrar, oj oj så snälla dom är!!
 
Men först på dagen åkte jag och pappa på ca 1 mils skidtur med hundarna. Först drog Tyra pappa ett varv och Donna mig, andra varvet hade jag både hundarna i linan och åkte vindsnabbt runt på 5 km! :)) Trötta hundar på kvällen - men pigga när de skulle öppna julklappar, sen somnade de och hade ett par julklappar kvar att öppnas men fick göra en annan dag, haha.
 
Julafton - hos min mormor och morfar, hundarna var superduktiga att ligga still på filtarna hela timmarna!! 
 
Annandag jul - jag och hundarna gick på en promenad från en kompis i Trångsund ända till Älta, på bara 2 timmar, inte så farligt - men oplogad hela vägen - så var det lite jobbigt, men bra träning ;))
 
Idag - viloooodag! Hundarna fick duschas och bli kloklippt, sen bara viiila. En timmes promenad med hunden Ralph, inget mer! Jooo, hundarna fick gött att tugga på. Tyra fick en stor kalvkött och Donna fick en torkad lammöra!

Den 23 december- skidtur med pappa och hundarna i Balingnäs.

Lilla julafton middag <3

När jag skulle sova i mitt hus på landet, lämnade hundarna en stund där för att jag skulle gå in till stora  huset och borsta tänderna osv. Tillbaka - jaha hundarna har busat i sängen och verkligen stökat till. Det var så fint bäddad innan, haha, de gör alltid mina dagar!
Julafton morgon - Donna hoppade till brorsan och myste en stund.
Julafton - där ligger hundarna!
Lammörat som Donna fick ikväll! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0