K1 å helgens!

På sistone har vi haft fullt upp! Lördags gick vi 1 mils vandring, åh vad duktig Azi var som hängde fint med! Söndagen gick vi 7 km, från Bergshamra till Odenplan, nice väg! Både hundar var med också. Helgens sov vi hos kompisarna och Azi sov tätt intill mig som vanligt. Tyra sov hos min kompis, ovanligt att hon kan tänka sig och sova hos andra än med mig. Skönt att Tyra har släppt lite, men Azi är alltid så tätt med mig. MORSGRIS <3


Myser efter 1 mils vandring!

Idag var jag och Tyra på Karlbergslottet K1, inkl motionsområde och hinderbana. Futsal landslaget tränade där, så hängde jag, Martina och Tyra med. Vi joggade först i skogen 1,5 km pga kompisen har 0 % av kondition så hade hon Tyra som draghjälp runt 1,5 km. Sedan sprang jag och Tyra 2 km till själva.

Gjorde intervaller träning, gud vad jag saknar friidrott, jag har fortfarande i mig! Jag tävlade mot Erdem och jag vann över han med 2 sekunder i 100 meter ;) Sedan var det dags med hinderbana, riktigt kul men svår bana. Poliser, millitären, brandmän och idrottspersoner ska klara banan så det var lite svårt för mig och att hoppa ned från höjder vågade jag inte.



Gogo Erdem ;)


Kommentarer
Postat av: Sofia

Sv: Jajemänsan! :)

2012-06-12 @ 22:51:22
URL: http://milinova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0