Älskade snö, älskade snö- du är häääär!

Vad härligt att vakna imorse - blev genast pigg och glad! Satt i köket och åt en långfrukost, samt betalde räkningarna osv och beundrade snön som bara faller och faller. Tittade även på tre gubbar som jobbade med julgranen därute på ängen utanför vår radhuset. Tyra låg och sov i min säng efter en snabbis kissrunda i trädgården.
 
Oj man har varit borta från bloggen ganska länge nu. Har inte haft tillgång datorn riktigt - och haft så fullt upp hela tiden.
 
Har haft gäster helgens - Mira och Tina! Det fungerade sådär mellan hundarna, det är på grund av Tyra. Ska skriva om detta i ett eget inlägg så ni kan säga vad ni tror eller så har ni upplevt samma sak. Lördags åkte jag och Tina till Södertälje, Tom Tits Experminent och såg på Body World, riktiga döda människor - fantatiskt!
 
På sistone har jag träffat Karin och hennes hundar ofta och promenerat i skogen. Varit hundvakt åt Billy igår kväll, och tisdags åt Donna. Förra veckan var jag mest på landet hos föräldrarna, kopplade av och körde bil för det mesta. Besökte mormor och morfar oxå, Tyra var så duktig och låg där hela tiden. Puuhuu, trötta blir vi :)

Igår var Tyra världens sötaste för hon gjorde min bror sällskap på hemtentan! Hon älskar att sitta upp på stolen för att titta ut genom fönstret. Bilden ser bara för lustig ut! 

Jag har julpysslat hemma för fullt oxåå! Ska ha en riktig julgran iår också, ska hugga en i skogen och låta Tyra dra hem den :)

Lite bilder från idag! Å en på Billy å en på Tyra från igår kväll. Han har tratt pga kastrerades förra måndgen.

Idag bilder :) På väg till ängen och möta upp Karin!

Donna + Tyra! 

På väg hemåt efter 3 timmars promenad. I bilden ser ni Lukas och My.
På väg hem stannade vi vid ängen och lekte snökrig ;)

En cool bild från Tom Tits Experminent.

Kommentarer
Postat av: Ira å mio

haha älskar bilden på Tyra o Jimmy söder ut som en människa. egen stol o lika lång söt!

2012-11-30 @ 11:10:41
Postat av: Ira å mio

söder- ser ut som!!! jäkla iPhone :)

2012-11-30 @ 11:11:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0