Dövhund på Djurakuten ikväll 19.30 kanal 3

 
Matte och husses värsta farhågor - hunden är döv.
 
Detta där reagerade jag på.. Tragiskt att folk är så livrädda när sina hundar är döva, men hallå se på mig och flera andra som har döva hundar utan problem! Djurakuten som är djurvänner- så jag FÖRVÄNTAR mig att de hänvisar dom till kunniga hundmänniskor med dövhundar som erfarenhet och att de INTE avlivar hunden i programmet.
 
Blir intressant och se ikväll...!

Kommentarer
Postat av: Ira å mio

skönt Tyra mår bra o inte skadat sig, trist m hundkursen o ja det e trist folk tror man mst avliva djur som e döva tänk om de tänkte samma sak om människor? :(

2012-09-10 @ 18:23:37
URL: http://luckyprince.blogg.se
Postat av: Ebba

Reagerade också! Men samtidigt är det säkert en farhåga för många då de inte vet hur de ska handskas med en döv hund, jag menar det kräver ju kanske mer tid och större förståelse för hundar och dess språk. Inte alla hundägare som "orkar" med sånt.. tyvärr!! Men de får absolut inte avliva hunden för det, du och dina hundar är ett levande exempel på hur bra det går att ha det med döva hundar! :) Tror heller aldrig att veterinärerna skulle tillåta något sådant..

2012-09-10 @ 18:34:37
URL: http://ebbamolly.se
Postat av: Aurora

Jag hade älskat att ha en döv hund!! Då får man verkligen jobba med sin hund - kroppsspråket är många av oss med hörande hundar faktiskt dåliga på (jag själv inräknad). Har inga problem att läsa av min hund men att verkligen få jobba med MITT kroppsspråk hela tiden hade varit fantastiskt. Vilken lärdom man hade fått! :) heja döva hundar (och mattar!) :)

2012-09-10 @ 20:35:55
URL: http://rawran.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0