Höstig Tyra!!

Idag tog vi 3½ timmar promenad i höstluft med massa vackra färger på löven. Min ABSOLUTE favorit årstid! Längtar tills det blir oktober, ännu mer höstigare! :) Vi fann 4 cachar vid Sandasjön, Äventyrsbanan och Kolarängen! Imorgon ska jag cacha med två kompisar i Hammarby sjöstad! Igår cachade jag med mina tjejkompisar på stan ;)
 
Tyra sprang lös en stund i skogen, vid Sandasjön. Jag kände att vi var redo, så släppte jag henne lös! Hon var hur duktig som helst! Hon kunde springa 50 meter framför mig men sen tvärstannade hon och kollade på mig, så inkallade jag in henne, så sprang hon snabbt tillbaka och så busade vi av glädje! Härligt, hon var lös ca 10 minuter, så sen kopplade jag på henne. Bra början <3



Det händer inte så mycket nu på sista tiden, det blir vanliga långapromenader om dagen upp till 5 timmar, sen vanliga träning av uppletande och inkallning. Och SÅ ÄR DET BESTÄMT att jag går Rallylydnad hos Hundläroverket till våren! Glad! Men jag är sugen på nåt kurs nu i hösten, men hittar inte något bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0