Lata dagar för Tyra!

Igår blev det en sån lat dag för Tyra, jag var hemifrån mellan 13.00-21.00, brorsan var hemma hela tiden och var borta på träning bara 18.00-20.00. Under hela dagen har Tyra bara legat och sovit i min säng, tuggat lite på märgbenen. Hon vägrade och gå ut i trädgården när brorsan försökte få henne kissa lite. Men när jag kom hem var hon glad och vi tog 30 minuters promenad. Men sen skyndade hon in i sängen igen och sov hela natten under min täcke :) Igår åt jag lunch på stan sen badade jag i Eriksdalsbadet med kompisarna.

Idag var jag också borta och handlade en del saker, hittade en regnbyxor som var på rea till 299 kr, dock 5.000 vattentät, vill ha 10.000, men får hitta en annan affär då alla hade slut på min storlek :/ Köpte också kläder å en ny sko, men hittade inge höstjacka, så får ha min fjällrävenjacka fortfarande... Tyra var hemma med brorsan idag också, hon låg i min säng hela tiden igen... När jag kom hem och då började det ösregna - Tyra vägrade och gå ut och strejkade i koppeln, tanten som gick förbi oss skrattade högt... Haha, grr töntiga Tyra :)
 
Men nu ska jag fixa en del viktiga saker - så går vi en promenad lite senare och finna ett par cachar har jag tänkt och kollar på brorsans match ikväll. Årets sista match, men Älta IF har redan vunnit serien och går upp till DIV3 till våren. Sen är de dags och åka iväääg till landet :D 



Kommentarer
Postat av: Elon och Linus matte

Hej !
TSS-kursen gick bra och det var väldigt kul. kan ju lite tecken sedan tidigare, men har mycket att lära. Det blev alfabetet och meningar, typ: Vad heter du ? Var bor du ? Jag bor i .... och så vidare. Kör du med dövas teckenspråk eller använder du dig av TSS också ?
/Carola
/Carola

Svar: heej! :) nää jag använder vanlig dövas teckenspråk, jag är ju hel döv :)
kul att det går bra för dig!!
The Deaf Trio

2012-09-28 @ 20:44:00
URL: http://cockernelon.wordpress.com
Postat av: Anki

Fina Tyra! Hoppas ni har det jättebäst vi tänker på er massor.
Vi har nu även ny Blogg. Den här är lättare
och man kan blogga även från mobil
och andra kan läsa på mobil också.
Kramar från oss
Anki, Conny,Spike,Inga & Arnold

Svar: härligt, vad heter ni i nya bloggen? så sätter jag upp i bloggkoll :)
The Deaf Trio


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0