Ältadalen idag igen

Gjorde samma sak idag som igår. Hon har börjat dra kättingen uppför sandbacke, förut körde hon utan kättingar. Hon går upp bara en gång med kättingen, vi ökar sakta. Vi växlar med och utan. Längtar att sjön ska bli lite varmare så börjar vi simträningen med Azi igen. Annars rullar allt som vanligt på med hennes rehab, gör olika övningar varjedag med henne. Brukar inte skriva ned här hennes rehabträning då det är en av vår vardag om inte något nytt som nu :)


Kommentarer
Postat av: Ira å Mio

Mio kommer njuuuuuta hela sommaren att få vara med mig i nästan 3 månader på heltid, han kommer defintivt inte sakna dagis skratt hehe..

Jaa det vore ju super kunna betala per gång men det förlorar de ju på, måste ju få in pengar till lokalhyra, personallön etc.. men från min sida e det såklart bättre med engångs priser!

2010-05-18 @ 21:08:34
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Carina

Ojojoj va hon är duktig och kämpar på upp för backen!

2010-05-18 @ 21:33:53
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: emelie

hihi, gillade sista bilden! :)



berit har antagligen slagit i eller vridit ena bogleden (förra våren) hur vet vi inte då vi aldrig såg något konstigt hända. så det har varit rehab ett bra tag nu men äntligen börjar hon må bra igen. :) du får gärna skriva mer om er rehab med. alltid roligt att få tips så man kanske kan variera lite! berit sprang i grushögar igår och det är inte ofta men då var hon supertrött när vi kom hem. :)

2010-05-18 @ 21:42:02
URL: http://www.prickig.se
Postat av: Anna

Vilket riktigt arbetspass för vovvsen, kanon!

Önskar att jag hade liknande miljö att träna i här, men icke då.. Om man hade haft bil och körkort så hade det varit lättare!

Kanske att man kan ta sig nån stan efter flytten? Det visar sig iaf :)



Vad rehabiliteras Azi för?

2010-05-20 @ 09:38:44
URL: http://odjurenochanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0