Sömn + arbete!

En gång hittade jag henne sova där på mina ny tvättade kläder, sen blev hon klar vaken när hon såg att jag tog fram kameran, typiskt :) Tyra är sån som sover på udda ställen, gulligt! För Azi är bara sängen som gäller, aldrig i livet på golvet även om det är jättevarmt.


En annan natt - mycket sängbilder nu ;) Tyckte den bild såg så mysig ut! Ja visst hundarna har varsin täcke, så klart å så har jag min egen, men oftast blir det så att Azi ligger under min täcke med mig, och Tyra ligger ovanpå min täcke mellan mina ben, eller PÅ mina ben. Udda som sagt.


Idag jobbade hundarna för middag på olika sätt - först ute på gräsmattan, sen en del i lakanet som jag knöt så hundarna skulle öppna den och sen flaskan. Flaskan var nytt för Tyra, så hon skällde på den och förstod inte hur hon skulle göra. Men när hon glodde på Azi, så försökte hon lite själv - så lyckades hon. Har med på film, ni kan se de därnere :)



Kommentarer
Postat av: Helena

Irwin är likadan som som sin syster,bara sängen som gäller. ( min säng ; )

2011-06-19 @ 13:06:06
Postat av: Emma

Hej :)



Jag försökte på mig det där med mina två vovvar, min dvärg schnauzer tyckte att det va jätteläskig när flaskan lät och flydde, men min labbe som tyvärr är en understimulerad omplacerings hund tyckte att det var skoj så länge jag lekte men när hon skulle ta ut godisarna själv så gav hon upp och så jag sa bra när hon va på väg så slutade hon, hur fick du dina "små" sötnosar att förstå hur dem skulle göra ?



Mvh Emmma, Puma och Happy !

2011-07-04 @ 16:09:03
URL: http://mondoblog.se/mmi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0