Gud vad dålig jag är på att blogga och kommentera era bloggar! *skäms*

Till och med från nästa vecka får det bli förbättring! Men det är inte så lätt att sitta vid datorn just nu när jag har så mycket fullt upp omkring och det blir alltid tidiga mornar till sena kvällar. Så man blir supertrött och vill bara sova. Har ett stort projekt på gång som är hemliiiis än så länge ;) Nåt med hundar att göra iallafall kan jag tala om!



Någon frågade om hur jag bor egentligen; Ja, det är så här det ligger till - Min familj har ett radhus i Älta, Nacka. Men min pappa har flyttat ut till landet för ca 2½ år sen, och mamma har nu också flyttat ut. Så bor jag och min bror själv med hundarna i tre vånings hus. Gissa hur mycket jobb det blir för mig; ta hand om mig själv, hundarna + min bror faktiskt. Tvättar hans kläder och lagar middag åt honom osv ;) Så jag får 60kvm för mig sjäv i källaren att inreda för hundar.

I veckan blir det fullrulle! - Möte med Azis uppfödare, promenad i Drottningsholm, besöka Fotografiska, renovering och handla massa grejer till hundrummet, bortbjuden på middag, osv!

Kommentarer
Postat av: Anna @ Rocktassar

Hej! =)



Ja, det var vi. Ja, hon hade verkligen änglavakt <3 Aldrig varit så rädd trot jag!

Ja, de flesta säger "äsch, jag ahr snöre i min boll", men enligt veterinärerna hade snöret med all sannolikhet lossnat om man försökt rycka ut bollen med hjälp av snöret. Bollen satt stenhårt.... Vi hade verkligen tur!



Jättekul att du kikade in! Hittade din blogg via en annan blogg för ett par veckor sen och har varit inne och läst titt som tätt! =) Väldigt intressant att läsa om er!

2012-01-04 @ 22:53:36
URL: http://rocktassar.se
Postat av: Mirjam

Åhh vad mysigt det låter när du skriver hur ni bor!! :) Tack så jag vet det, har nu länge varit lite förvirrad.. :) Det är lika roligt varje gång när du bloggar! När du inte bloggar regelbundet väntar man ändå på något som är roligt! ;)

2012-01-05 @ 00:38:32
Postat av: P.S Hundar

svar: Yes, vi kommer att skriva om rapport-träningen sen :)

Ja precis, en varsin sån kickbike cross max kommer vi att beställa! :)

2012-01-05 @ 07:12:02
URL: http://pshundar.se
Postat av: a.s

God fortsättning! Vad spännande det ska bli med ditt nya hundprojekt.. Misstänker... Hunddagis i källaren?? :-) att du blir typ hunddagmamma? Kram och extra stora pussar och kramar till azi

2012-01-05 @ 09:33:43
Postat av: Louise & Puma

Nu är jag tillbaka med en ny hund blogg men med samma lilla vovve!



Ha en trevlig helg !

2012-01-05 @ 20:04:54
URL: http://chicschnauzer.blogg.se/
Postat av: Filippa & Ester

265 har vi nu. ;) Det blir bara svårare och svårare, så siffran accelerar inte längre... Ses på lördag!

2012-01-05 @ 21:09:08
URL: http://sweetester.blogg.se/
Postat av: Ebba

Lyxigt med eget hundrum! :D

2012-01-07 @ 12:48:37
URL: http://ebbamolly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0