Mummel mummel mummel...

Tack för er allas åsikter! Det var intressant att höra era åsikter och det finns så olika tyckanden. Ingen har rätt eller fel, det är upp till var och en att känna när man är redo. Har fått lite tips nu, men inte tillräckligt som jag ville ha/veta. Har inte fått veta H U R har man planerat upp och hur man kan ha flera armar för att träna både samtidigt osv... Får fortsätta granska detta ;)



Typsikt så har jag gått och blivit sjuk, mer eller mindre. Så Tyra har inte rört så mycket idag förutom en promenad och hitta en cacha vid Huddinge Centrum och tuggat ben/sprungit lite i hundgården. Jag har också övningskört idag, har fått mer grepp på dragläge i uppförsbacke nu ;) Gjort hemmagjord pizza till pappa också!
 
Imorgon blir det lite jobb i hundgården - övningsköra - vila - åka tillbaka till Älta för att tvätta/packa inför resan på torsdag, Västra Götland!

Kommentarer
Postat av: Laila

Heh hej Linda !! Va ett tag sen jag va här inne.Grät en skvätt när du skrev om Tyras försvinnande.Vilken tur att det blev ett lyckligt slut.Olga är oxå hopplös va det gäller harar och katter.Hon har försvunnit ett par ggr men kommit tillbaka efter ca en halv timma.Nu får hon inte va lös mer, är livrädd att hon ska bli överkörd el något.
Roligt att det går framåt med allt det andra.Har Tyra blivit reserverad mot andra människor ??
Lycka Till med körkortet!! Härlig känsla sen när du får det, blir sådan frihet

2012-11-15 @ 19:52:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0