12 nov - 08

Det har hänt lite saker under dessa två dagarna.

Först ut är det måndags då var jag hemma hos Emelie och hennes nya tillskott, Alice i Brickebacken. Jag och Linda åkte buss dit och var där från 13.00-21.00, gissa hur trött jag var när jag kom hem. Men annars tog vi väldigt lugnt där hos Emelie. Linda och Emelie pratade allt från jord till himmel, som vanligt :) Jag sov med Tea, åt grisöron som Linda köpte till mig och Tea, vi 5 gick på promenad...

Under tisdagen var jag hos Malin på hennes flexihunddagis som vanligt. Men Malin försvann en stund (några timmar) sedan, det var något för att hon blev biten av en av de hanarna. Han försvarade bara oss brudar, så därför... Så tog Marina och Veronica hand om oss. Det var helt ok dag. När Malin lämnade mig hem och det överranskade mig att det fanns Tina och Mira där hos oss! Jag och Mira sätte igång med full lek, dragkamplekar i vardagsrummet. Hihi.

Sen försvann Linda runt en timma, och hon kom hem med en katt (!) ... Jag måste erkänna att hon var en vacker katt, det är iaf vad Linda tjatar hela tiden att hon är vacker. Hoppas iaf hon tycker jag är vackrare än henne! :) Katten hette någonting som Smulan, men Linda gillade inte det så hon bytte namn till Tingeling har jag fått i mig... Vaddå Tingeling, har hon flygpulver? Märkligt^^ Hon ser inte ut sån som kan flyga, hon ligger istället på golvet hela tiden, latmask!

Men annars bryr jag mig inte så mycket om henne, för en gångsskull jag tänkte hälsa på henne så fräste hon åt mig.
Nåjja, ska ge henne lite tid att vänja med allt nytt... Linda gillar henne iallafall säger hon. Men hon ÄLSKAR mig!  xD

Men imorgon kommer min mormor! - Det ska bli mysigt att träffa henne igen! :)

Det var allt för idag, hejdå!^^


Tingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0