Erstavikbadet 16 juli med vännerna och hundarna

Tog med några av mina vänner till mitt smultronställe, Erstavik och stranden där är min favorit!
De gillade stället :) Två av de hade hundar med sig, tollaren Rambo och Franska bulldog Fia. Och såklart mina två älsklingar! 


Vår juli månad 2012!


Ingen bloggande på hela juli! Vi tre har varit på semester från 1 juli tills 17 juli, där jag inte hade tillgång till datorn och hade ingen lust och blogga genom mobil. Har haft härliga veckor, skitskönt och lämna Stockholm!

Badade och bara levde livet! Grillade varjekväll, jag tog alltid hand om grillen ;) Jag har också byggt upp helt själv en hundgård på landet som är ca100 kvm! Blev så stolt över mig själv när den blev klar, hundarna trivs bra därinne och jag har lämnat dom själva ett par gånger när jag åkte på ärende, det gick utmärkt bra!!!

En underbar sommarkväll vid sjön, supervarmt i vattnet!


Myste inomhus en regnig dag - men jag och Aiz gick ut och plockade smultron i regnet!


Min stolta hundgård som jag valt ut material och byggt helt själv!! Min lilla lekstuga som jag lekte i när jag var liten blev nu en hundhus med lucka!


1. En av våra många kvällspromenader till sjön. 2. Tyra imponerades av potatisen från vår egen odling. 3. Hundarna blir så trötta på kvällarna, och sover gärna bredvid varandra! 4. Azis favorit vattenplats, hon föredrar och dricka från dammen istället för vattenskål!Hundöarna tisdags med Tyra, Azi, Fia och Xtra! - Det var mååånga greyhoundhundar där, en slags vinthundträff. När de sträcker på sig - så tappade man hakan, så vackert. Tyra var utom sig och lycklig att springa lös och leka med andra hundar. Azi föredrog och lukta lite på andra hundar sen höll hon sig nära mig för det mesta, gullet!Mina vackra flickor!


Strålsjön kvällsbus!

Tafatt lek mellan Tyra och Xtra!
Full med energi! Medans Azi föredrog och nosa runt.

Vem fångar dummyn först, Tyra eller Xtra?!
Här får Azi dummyn!

Liksom syskonlek! <3

Jäklar här utnyttjade Tyra Xtra, dummyn åkte för långt så vågade hon inte simma. Så simmade
Xtra ut och hämtade dummyn, och vem fick den... Se nästa bild!
Fräckt va!?

Här letade Azi efter en pinne i vattnet! 
Tafatt!

Här springer Azi också!

Allesammans!

Här ska jag vara med, urk!
Lilla Azi fick sand i ögat...

Så här ser hon ut när hon tar språng.
Avslutar med lite pusskalas!

Och Xtra fick dummyn!

Ny vecka - nya tag!

En liten uppdatering nu på morgonen - jag är snart ute på vift i Kista och möter upp en kompis och ska käka lunch. Hundarna ligger kvar hemma; de kan välja att gå ut till trädgården eller vara inne. Ikväll ska vi ta en promenad med border terriern Xtra och käka en middag (smörstekta kantraller) med ägaren! :)

INSTAGRAM;


Blogg.se har fått ny desgin och allt, tycker det är bättre nu! Vad tycker ni som har blogg.se också?

Svampjakt redan i juni!


Glömde berätta att igår fick vi ihop en hel gäng kantareller! Det var lustigt eftersom jag sade plötsligt till min kompis som jag gick med; "Svamparna växer nog tidigt iår eftersom det har regnat så mycket", så ett par sekunder såg jag några guldklumpar framför mig. Jippie - svamparna är redan här! Så plockade och plockade vi en massa. Gör en sån smörstekt kantareller imorron! :)Idag var det ganska lugn dag - jag städade huset och tvättade en hel del kläder. Mot eftermiddag tog jag och Tyra två timmars promenad med 2kg kätting. Nu ikväll tog jag och hundarna ut på 40 minuters lekpromenad, vad taggade hundarna var för att göra rätt och få mumsbit! 

Nu ska jag springa upp och heja fram Italien på EM- fotbollsfinalen! Är lite sen nu, försökte beställa hundmat från foderbilen men betalningen funkar inte just nu. Argh!

Halvdags utflykt till Saltsjöbaden!

Gick en långpromenad med hundarna idag runt Saltsjöbaden- vid Trehörningen/Lundsjön/Dammsjön. Sedan myste vi en långstund vid Erstavikbadet. Jag doppade mig i också! Jag är en sån värsta badkurka och vid Erstavik är ju saltvatten och brukar alltid vara svinkallt, har inte badat där på årtal. Men idag var där hur varmt som helst, så tog jag bort mina jeans och busade i vattnet med hundarna. Sket i folk som såg mina trosor! :)Jag lekte försiktigt med Azi eftersom hon var trött efter promenaden och vi hade ca 40-60 minuter promenad hemåt så ville jag hon skulle vila. Men hon blev så ivrig och ville leka med oss, så hon fick leka en stund med oss sen tillbringade hon för det mesta att rulla på sanden. När Azi lekte med oss var hon hur ung hund som helst. Hon sprang så att sanden stänkte och hoppade i vattnet och simmade hur enkelt som helst! Härlig dam!Tyra var så lekfull och lekte koncenterat med mig, hon intresserade inte för andra folk som fanns där. Även hoppade hon glatt in i vattnet och hämtade tennisbollen eller jagade mig längs stranden. Hennes självförtroende för vatten har växt något otroligt. Men när jag råkade kasta för långt så hon tvingas simma; valde hon att stanna och skälla på bollen. Hon är inte redo att simma än- men hon har nått långt att hon kan gå så långt in i vattnet att nästan hela hon täcks av vatten! :)En sån knäppbildserie!Efter 5 timmars äventyr slocknade hundarna direkt i min säng och snarkade i timmar. Så passade jag på grilla och åt en välförtjänt lyxmiddag med en kompis. Lovely day!

RSS 2.0