Mina fina!

Taget mitt i en busstund på soffan. De har en vana att busa lite på soffan efter
kvällspromenaden innan vi går till sängen och ska sova!Idag har varit en bra dag - på jobbet, vi alla kunde gå ut samtidigt, så 24 hundar dvs 8 hundar per person. Vi var 3 personal idag. Gick en runda till Vitaberget, tog 2 timmar! Härligt promenad! Sauron bar klövjeväskan på 3 kg! Tyra tränade inget idag - men var med på promenaderna! Nu ikväll var hundarna sååå trött - de blir tröttare om det regnar, hehe!

Sauron röntgades förresten förra onsdagen - så jag vääääntar på brevet från SKK, pirrigt! Hoppas på bra resultat, så jag kan köra all in med honom! :D 

Imorgon öppnar vi dagiset, slutar 16 - så ska vi träffa Kaje med Donna & Nebo efter jobbet för en långpromenad! Blir mysigt! Hoppas på lite regn, riktigt höstigt väder! Tända ljus kommer fram nu! ;)

Ensamhetträning med Sauron går framåt!

Hundarna har varit ensamma hemma i 5 timmar idag, dvs jag var borta i 8 timmar. Brorsan va hemma 3 timmar med dom. Det gick så bra. Inga problem när de var ensamma. Inget förändring i hemmet när jag kom hem. Jag har varit på en "MAMA SHOWER", det var så kul & mysigt! En närmaste vän ska föda om 7 veckor, hihi!  :)

Nu när jag kom hem var jag ute med hundarna i 1½ timme, först powerwalk promenad med pauser där jag balanserade dom på olika grejer på lekparker (dogparkour), sökte godis och så. Sen sista 40 minuterna släppte jag dom i en inhängad och de fick springa rejält av sig. 

Lugna & trevliga hundar hemma nu - ska äta. Imorgon bitti blir det en DW runda innan jag ska umgås med min familj över sen lunch på stan och åka Skywiev Globen  

Håller på att bli frisk nu, hostar allt mindre slem och förkylningen minskar för varje dag. Men jag kan inte anstränga mig än, dvs springa och bli slut. Så hoppar jag tyvärr Flatenloppet som jag skulle springa med min familj imorgon på eftermiddagen för "Trygga barnen"  Får heja fram mina familj istället! :))))

Oj oj ljög visst för er!

Ingen uppdatering förra söndagen - men idag är ju en söndag, så det funkar ;)
 
Förra helgen var vi i Falun/Borlänge för hundutställning för blandisar. Jag ställde upp med Tyra. Det gick inte så bra för oss, Tyra blev helt plötsligt livrädd för domaren... Jättekonstigt! Men hon var inte den enda hunden som blev rädd för domaren, många hundar regaerade och många hundar gick inte vidare med Hederpris, liksåsom Tyra. 
 
Jag misstänker sambandet med hennes veterinärbesöket för ett par veckor sen, hon blev verkligen rädd för veterinären och skrek till när hon fick vaccinsprutan. Så det kan bero på detta, att hon får sämre förtroende för främlingar. Vilket är synd. Jag ska jobba med detta igen! :)
 
I veckan -. hände det fullt sagt INGENTING. Jag har legat sjuk hela veckan; jobbade dock ändå, hundarna var med mig på jobbet - men de fick gå korta rundor bara. Inget på kvällarna. Så trist vecka för hundarna. Nu i helgen har jag bara varit sängliggande framför flera filmer :/ Hundarna har busat lite i trädgården & sökt godis i träden i trädgården. Men ... Stackars hundar! Jag som är så sjuk!!! Hoppas jag blir frisk snart igen så kan de få motionera som dom ska snart igen!
 
 

RSS 2.0