16 augusti - 09

Istället för att kopiera hit texter hänvisar jag er till http://www.gunvald.se/texter.htm
-
sen tryck på "Bakom Myterna". Väldigt många bra sagt saker!

Dessutom lärde jag mig några nya saker, faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Ira å Mio

Jodå följer Annelis båda blogg, vi har "Känt" varandra ca 1 år nu i och med att vi fikar på hundfik ofta båda två så man setts där och sen börjat läsa varandras blogg :) men vi har aldrig setts privat bara på hundcafe, och sen tycker jag hennes blogg hundisthlm e bra med så mkt tips, medan hennes andra blogg mest handlar om hennes chichi o deras vardag :)

Så du oxå läser hennes ..lustigt.. har ni träffats eller?

2009-08-16 @ 20:03:01
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira å Mio

SV: Ok för det finns en Isabelle som äger två cane corso och nu när du skrev "tolkning" + att Adam oxå är en cane corso gissade jag på det var samma Isabelle och att hon har tre hundar nu men näähh en annan Isabella som stavas med A inte E, men det kunde ju lika gärna varit hon på tanke många "likheter" men näpp en annan okänd som jag ej vet vem... Jaa förstår dig till max hade varit alldeles för mkt för er om ni även tagit hundträffen oxå, det hade varit stress och mkt åkande dit och dit. ni har gjort mkt nog rdan tycker jag, det e lugnt.. ha en skön kväll nu båda efter en intensiv dag! :)

2009-08-16 @ 20:05:24
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira

Javisst, har varit på tre hundtillåtna stälen på Djurgården några ggr under sommaren, senast i går som du kan läsa på min blogg (det har du ju redan gjort haha) japp Sturegården an bara vara utomhus så de har öppet så länge det e fint väder medan systrarna voltaire och helin kan vara inomhus på vinter oxå.. sen finns det två hundcafe som är för hundägare och deras hund.. medan de två jag nämnde nyss är vanlig ställen där hundar är välkommna... och mkt fler finns ju som Anneli tipsat om.. jag själv brukar fika i Gallerian eller Västermalmsgallerain om jag ska träffa kompisar som ej har hund eller så.. :)

mkt frågor vi har till varandra nu hehe... låter gott med chokladpudding :) smaskens!

2009-08-16 @ 21:42:01
Postat av: Ester

Tack för grattiset! Lillmatte tyckte att jag var jätteduktig och det var skoj att avsluta "valpstadiet" med BIR valp!

2009-08-17 @ 07:09:42
URL: http://sweetester.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0