17 augusti - 09

Idag vaknade vi lite efter 9, precis lagom. Så drog vi ut på en kortare runda, som alltid på morgonen. Hon fick sin 120g frukost. Vid halv ett tiden drog vi på en promenix runt här i Älta. Det var så varmt, jag önskade det regnade, men nehepp, det regnar nu istället. Vi var ute en timme med små trixfix på en lekplats. Lärde henne "markera tassar" där jag visar med en speciell tecken. Azi var lite trög i början, men sen förstod och mindes (hade kört det förut, men verkligen ett tag sedan). Så markade hon både fram tassarna på allt jag pekar på med en handtecken och fick en JWB kula mat för varje markering. Riktigt kul, belöningen efteråt blev dragkamp med hennes älsklings belönings sak, en blå vitt boll med snöre. Man ser att Azi är fortfarande trött idag efter igår, så hon ligger och snarkar i sin bädd med tassavtryck vita filt över sig.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Jaa nu märker jag att Anton börjar bli stor o känner olika känslor.. :):)

Jaa det är kul att det har gått bra redan första dagen och fått kompis :)

2009-08-17 @ 15:38:38
URL: http://beems.blogg.se/
Postat av: Linda

Okej, okej :) Tur att hon kom till dig :)

Ger du henne tecken med ögonen också då eller?



Jajjaemen, vi ska tävla :) Det går så pass bra! Han är ju bara 1,1 år. så det är ju ett tag kvar tills vi får tävla också, men det är bra för då hinner vi träna ännu mer :)



Vad tränar du med Azi? :)



Läste nyligen om en hund som är både blind och döv, den får komandon som sitt till exempel är en klapp på rumpan :) Jäkligt läckert!



Vart bor du då? :)

Kraaam!

2009-08-17 @ 15:46:15
URL: http://deamon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0