9 augusti - 09

Vi har precis varit vid Strålsjön och solade en stund. Jag och Azi. Jag fick ide att duscha Azi med kyligljummet vatten precis innan vi gick ut. Det hjälpte Azi väldigt mycket. Så hon ej lider av värmen så mkt. Promenaden dit tog ungefär 12 minuter och Azi var fortfarande fuktig när vi kom fram. Perfekt. Lekte lite kasta och dragkamp med henne. Hon ville inte hoppa in i vattnet, konstig hund :) Men nu är vi hemma igen och jag ska träffa Anton snart och sola vid Ältasjön. Azi får vara hemma och vila för vi ska cykla dit. Inge bra ide att cykla med Azi när det är stekhett därute. Tar en cykeltur med henne ikväll som igår, Azi blev så tokigglad när vi skulle iväg och cykla igår kväll :)

Förresten så har Azi bytt foder igen :S JWB blev alldeles för dyrt nu då de har ökat priset med 200 kr på en månad. 15kg påse kostar 785 kr, jämför med 599 för 1 månad sedan. Så pratade jag med de som jobbar på Hund&Katt Specialisten. De tipsade Eukanuba Sensitive Skin. Än så länge har Eukanuba fungerat bra på Azi. Azi äter även kortison tabletter nu, då hennes allergi blossade upp under magen och fick massa röda prickar, ögnen rann, såriga mellan tassarna. Böld kan man säga, de spricks och blöder och var kommer ut. Så vi var hos Torleif Lind Veterinär i Örebro och fick kortison spruta och tabletter. Bölden har nu försvunnit helt och ögonen är mkt bättre. Magen har lite röda kvar men stort skillnad med för 2 veckor sedan. Azi fick även 21 dagars behandling med Ronaxan, den är antibiotika mot Anaplasma. Då nyligen Azi har visat liiiite vinglighet igen. Så de på Strömsholm sade at vi skulle fortsätta behandla henne.

Men annars förövrigt njuter Azi av livet och mår prima!

Kommentarer
Postat av: jennifer

Eukanuba Sensitive Skin, svea åt den mat förut, den funkade i typ 1 år sen funkade det inte på svea.. så jag bytte till jwb, vilken smak äter azi?? jag beställer jwb från foderbilen.se.. minns ej vad d kostar men såg d hade bara ökat lite.. Hoppas Eukanuba Sensitive Skin funkar bättre på Azi iallafall:)

2009-08-09 @ 17:44:40
Postat av: Nicole

Då är vi två ;) Han kommer från Kennel Convictions

2009-08-09 @ 20:58:58
URL: http://convictionsdeamo.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0