21 augusti - 09

Igår var en härlig solig dag - men så varmt bara. Vi började dagen med hon skulle söka hennes frukost ute på veranden och gräset. Azi brann som vanligt och sökte, det är något som hon verkligen gillar! Tänkte dra ut på dagen, men det var så varmt så väntade vi till 15.00, varmt fortfarande, men vi drog ut på en utflykt ändå. Vi gick 10 minuter med cykel till Strålsjönskog, där började vi cykla väldigt lugnt. Azi hängde jätte bra med, hon ville springa. Men stannade några gånger och gick en bit, så hon ej skulle bli överhettad. Släppte henne ut på Erstaviks fältet så hon sprang lite och nosade. Hon fick vittring på nån vilt, men jag hann i tid och avbryta henne. Så jag slapp se henne sticka :)



Så cyklade vi vidare till skogen, som leder till Erstaviksbadet, ca 1 km promenad. 


Där låste jag cykeln och började promenera på en stig, först tänkte jag ha henne lös - men sen ändrade jag mig - tur eftersom det kom massa cykelister till och från Erstaviksbadet. När vi närmade oss badet, gick in en bit in i skogen och jag band fast henne i en träd. Och gjorde en spår, med köttfärsvätska som jag kokade tidigare på dagen. Slutet var köttfärs som hon kunde äta. Spåret var ungefär 100 meter, så sen gick jag tillbaka (10 meter från spåret), och hämtade henne. Gick lite bit till så var vi framme vid stranden. Så mys! Azi lekte med leksaken och jag slängde den i sjön (med saltvatten), Azi sprang in och hämtade leksaken och var så lycklig och sprang runt. Hon fick vara fotomodell också. Vi var på klipporna, för på sanden fanns folk som solade. Lekte och lekte länge. Andra bilden nere, markerade hon som jag sade åt henne och hon stod duktigt kvar och lät sig bli fotad. Hihi.



Jag tog även med fika åt mej själv och när jag var klar så drog vi på en lilla promenad längs stranden och utforska en ny stig. Vindsurfingskola fanns, förvånade mig ;D


Nu var det dags att spåra när vi var på väg hemåt. Azi var jätte duktig! Följde spåret som man ska, men tappade en gång, men hittade lika snabbt tillbaks och åt glatt köttfärsen ;D Fick dock använda nomesele på henne då min vanliga spårsele är borta, tror den är på landet.


Stolt matte gick och cyklade hemåt med lilla duktiga Azi! Allra sista meterna innan vi skulle stanna och gå och varva ned hemåt. Började Azi springa, så gör vi oftast så innan cykelturen blir klar, så härligt och se henne sträcka ut och släppa hennes allra sista energi. Annars självklart cyklar vi i joggande takt och Azi travar. När vi kom hem från 2 timmar och 40 minuter utflykt, var vi så trötta men glad!



Kommentarer
Postat av: Linda & Deamon

Ja den ser suuuper mysig ut:) Finns på HM för 400 kr, finns i grått också :)



Jag har sand i min klövjeväska :) Blir mjukt och bra emot hunden också :)



Mysiga bilder och klipp :)Gillade klippet ''Azi lycklig'' :)



2009-08-21 @ 12:02:12
URL: http://deamon.blogg.se/
Postat av: Elenor

Mysiga bilder! :)

2009-08-21 @ 14:04:09
URL: http://ellyellis.blogg.se/
Postat av: Anneli

Vilka härliga bilder och roligt att se Azi i alla videoklippen.

2009-08-21 @ 14:08:20
URL: http://hundisthlm.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Härliga bilder! :)

2009-08-21 @ 14:10:02
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Ira å Mio

Superhälrig dag ni hade, hon är så snygg! :) roliga filmer, hon verkar vldig lycklig :) bus e ju alltd kul!

2009-08-21 @ 15:41:13
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Silje

Vilken underbar utflykt!! Härliga bilder och film :)

2009-08-21 @ 15:44:38
URL: http://life-of-cs.blogspot.com
Postat av: Ester

Hoho, där på stranden var vi igår! Kanske fanns en massa tassavtryck kvar på stranden efter Alfons och mig? ;)

I Erstaviksområdet finns en massa vilt, jag har t.o.m. sett spår efter vildsvin! Gulp!

Vi måste ju ses snart, kanske där vid Erstavik?

2009-08-21 @ 18:33:54
URL: http://sweetester.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0