17 feburari - 09

Vivallaskogen med Vindruvan

Igår var vi hos veterinären Annalysen för Linda tyckte att jag hade något skumt i kroppen. Skorpor och röda prickar.
Det visade att min alleriger har tyvärr dykt upp igen. Röda prickarna är bakterier som stör huden. Hudinfektion. Så jag ska få behandling nu 20 dagar med medicin och schampoo. Byter även från Lamm smaken i maten till Fisk. Då fisk är mer allergivänlig. Vi testar nu "diettest". Jag äter fisksmaken nu i 8 veckor och om det blir bättre och sen testar vi igen 2 veckor med lammsmaken och om mina reaktion kommer tillbaka så är det lamm och kyckling mat som är boven. Om det ger inget resultat efter fisk smaken så gör vi en allergiutredning och får svar en gång för alla. Men för övrigt mår jag jätte bra och är lika pigg. Inget fara med mig. Helt frisk, fina tänder och öron har jag. Hjärtat låter normalt och allt är fint i kroppen :)

Idag kom Vindruvan, en kompis till Linda. Barndomsvän. De satt i köket och pratade länge. Sen drog vi ut på 5km långa promenad i Vivalla skog. 1 timme och 45 minuter var vi ute, härligt. Jag bara blev så tokig och sprang hela tiden. Vindruvan höll även mej och Linda gick upp i backen och sen släppte Vindruvan mej. Jag sprang allt jag kunde uppåt, jippie, träning :) Plötsligt kom några gubbar och tanter som åkte skidor, så kollade jag på Linda och hon sa "KOM", så sprang jag tillbaka till Linda. Så glad Linda blev att jag lyssnade på henes kommando även skidor personer var typ 10 meter från mej. Och en av dom har en hund av Jack Russel Terrier. Förut brukade jag vilja hälsa på alla, men har lärt nu att man inte får hälsa på alla utan Lindas tillåtelse :)

En supermysig dag! Ikväll ska vi gosa i soffan framför en film, men jag sover. Imorgon ska vi kanske träffa Emelie och Thea. Får se hur vi gör. Men Linda är sugen på långpromenad. Hon funderar på naturens hus.

    

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jobbig med behandling och medicin men hoppas det går över och att dom går bort nu! Hålla tummar för er, det låter som ni har haft härligt idag. :D Vi ses nog snart, vi hann aldrig leka riktig söndags! Saknar dig, mamsen!/Thea

2009-02-17 @ 19:10:14
Postat av: Pip

Jaa, du Azi var jätteduktig som lyssnade på Linda! Jag såg hur du stannade o glodde på dem. Du såg ut som att ha lust o hälsa på dem. Men du tittade på Linda som sade KOM, du sprang superglatt tillbaka. Du borde få världens största hundgodis! :D

2009-02-17 @ 19:31:53
URL: http://thethoughts.blogg.se/
Postat av: Sarfa

hihihi jättesött herregud

2009-02-17 @ 19:37:58
Postat av: Elenor

härlig bilder!

2009-02-18 @ 10:07:51
URL: http://snowboardgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0