20 januari - 09

Vanlig måndag

Mira kom hem till igår igen vid 14.00, för Mimmi&Mackan skulle till Kvinnersta för hundkurs med Bamse. Så Linda tog med oss på en promenad runda Vivalla, istället för i Vivallaskogen, eftersom hon hade just hört att en kvinna blivit anfallen av tre stora svarta hundar måndags. Så Linda kände att hon inte ville riskera det även vi var där förrgår (omedvetet om det har hänt). Det var en rolig promenad, vi fick hoppa på nästan varje sten vi gick förbi. Ibland hoppade vi var och en, men ibland fick vi brottas om plats på stenen. Men alltid får vi både plats på en sten. Linda gömde även godis på SOPTUNNOR, lite konstigt, men hon hade idéer vad vi kunde göra. Men ibland fanns inte godiset på soptunnan, bara en klapp och "bra kommando" fick vi. Lite konstigt, men hennes syfte är att vi skulle lära oss "hopp kommando", så godis kan inte innehålla alltid. Vi var på Vivallakullen också, det var så halt att Linda halkade nästan hela tiden när vi gick uppåt, jobbigt. När vi skulle gå neråt igen, skulle Linda typ rulla hela vägen ned så höll hon i Mira som stöd, hon var duktigare än mig. För när Linda höll i mig tvärstannade jag.  - Vi var ute ungefär 1 timme och halvt, sen var vi döda och sov på varsin sida på soffan.

Sen efter nån timme kom Mackan, Mimmi och Bamse! De doftade gott med asiatisk mat, de hade beställt hämtmat. De åt middag tillsammans och sen skulle Linda följa med de till en unghundkurs som Mimmi&Mackan skulle gå med Bamse i Vivalla. Men sen i allra sista minuten fick vi veta att det var inställd pga sjukdom. Besviken blev de människorna. Så lekte Bamse och Mira i trädgården en stund, men jag bara kelade med Mackan - som alltid :) De tittade även på Cesar Millan - Mannen som kan tala med hundar.

Måste berätta att Bamse är konstig! Han tycker vår julgran är ful! :( Han morrade och skällde mot den, när han ej gör så hemma hos honom... Ajja, nästa år ska jag säga till Linda att klä den bättre. Så Bamse inte skäller mot den igen... :)

Nej, nu måste vi flytta till sängen och sova, för annars kommer Linda aldrig stiga upp vid 05.30 och rasta mig annars.
Hon har blivit nåt slags av nattuggla nu, suckis. Godnatti på er alla!

 

Kommentarer
Postat av: Bamse

Mysigt var det igår hos er! :) Förhoppningsvis ses vi snart igen :)

2009-01-20 @ 11:21:01
Postat av: Emelie

Ojoj, Bamse har verklig vuxit mycket sist jag såg honom. Alltid spännande att läsa din blogg, lilla Azi :)

2009-02-03 @ 13:46:26
Postat av: Sara

vilka fina hundar :)

har du haft en trevlig dag?

2009-02-03 @ 14:16:00
URL: http://saraellstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0