25 januari - 09

Karlskoga

När Linda kom hem från Eurostop för nån dag sedan kom hon hem med en lilla mjukishund. Den ligger bredvid mig nästan alltid när jag sover nu. Hihi, min nya snuttisdjur. Linda försöker och se till att jag inte ska förstöra den :)

Linda´s tur att skriva idag;
Idag var jag borta från halv två till fem tiden eftersom jag följde med Mimmi, Mackan och Bamse till Karlskoga. Bamses uppfödare har ordnat syskonträff för kullen de hade i april -08. Det var var trevligt och se Bamses syskon. Vi åkte till en jätte stor äng, där sprang hundarna lösa och lekte med varann. Alla hade olika personligheter och uppfostran. Det var intressant att och se i en samma kull är alla hundar så olika - bara för att de har olika ägare. De lekte ungefär 2 timmar på ängen - kan tänka mej att hundarna är väldigt trötta nu och sover gott. Det blev Bamse, hans två bröder, en syster och så klart föräldrarna. Allihopa är väldigt söta och ser väldigt olika ut. Jag är pi jätte stolt över hur Bamse var idag! Han var väldigt lugn och beter sig som man ska.

Mimmi & Mackan - Ni har lyckats OTROLIGT BRA med Bamse!
Jag har inte sett nån annan komma ens närheten av er!
Fortsätt så kommer ni väldigt långt med Bamse. Det lovar jag :)

Hundarna blir som hundägarna gjort den till. Inte något annat - kom ihåg det.


Imorgon ska jag praktisera på Sv´ Hundtjänst Flexidagis. Azi följer så klart med. Sen på kvällen ska jag följa med Mimmi&Mackan till unghundkurs som Bamse ska delta. Hundstyrkan ordnar kursen och det är i Vivalla - bekvämt för mig :) Innan kommer de och äter middag hos oss. Wie!

   
  
   
    

Kommentarer
Postat av: Bamse

Åh, tack för du (Linda) tycker att jag är så duktig! Mimmi och Mackan är pi stolta över mig säger de.. Kul att du ska följa med till kursen imorgon!! Och Mimmi vill hälsa att hon är glad att du tycker att de har lyckats bra med mig :)

Hälsa Azi att jag saknar henne!!

2009-01-25 @ 18:49:28
Postat av: Irwin

Hejhej Syrran!

ville bara meddela att matte reggat sig på www.bilddagboken.se

Sök person = Boerlady

kommer att finnas massor av bilder av mig och Tingeling och info om våra äventyr och hyss.

mvh Irwin & matte/

2009-01-26 @ 16:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0