5 januari - 09

Veterinärbesök

Jag var hos veterinären med Linda och morfar idag kl 10.00, de tog bort stygnen på mig. Det gick bra, jag fick ligga på rygg på golvet. Det gick jätte snabbt. Sköterskan sade att jag är otroligt snäll hund och är så lugn. Linda är stolt att jag har uppfört mig bra när jag var där för 2 veckor sedan :)

Sköterskan kollade även på mina tassar och förslog att Linda skulle behandla mig med en speciell shampoo "Malaseb Shampoo" två gånger i veckan i några veckor. Man droppar lite av shampoon i en balja med vatten och så jag får stå i baljan ungefär 10 minuter.

före                                 efter
 

(det ser jätte röda ut, men det är inte så rött som på bilden, linda har knappen i kameran som gör bilder till starka färger)

Kommentarer
Postat av: A.S

Så skönt att det hela med kastreringen är riktigt över nu. Ser ju rätt fint ut även om det ser läbbigt ut. VAd trodde sköterskan att det kunde vara på tassarna? Hoppas det blir bättre med schampot och foderbytet? Har du provat med frusen färskfoder? (men det kanske azi hade lätt för att bli tjock av?) kram

2009-01-06 @ 16:29:26
Postat av: a.s

förresten man skulle ju kunna tro att det är en av farsans suggor som låg där på bilden ;)

2009-01-06 @ 16:31:02
Postat av: azi

svar till A.S:

det är något slags av allergi och det kan bero på maten, eftersom det påbörjas när jag började med eukanuba. nej, linda har inte testat med färsk frusenfoder, det skulle bara bli besvärligt eftersom hon har inte så mycket plats i frysen och det är jätte långt till dit man kan köpa och hon måste kunna köpa ofta eftersom hon har inte plats i frysen. jag har tedens att gå upp i vikt, så jag måste äta light mat och riktigt mycket med motion varjedag. jag håller tummarna på royal, vi får se efter några dagar - nån vecka :) låter jätte mysigt med iza´s lekkamrater. hur är det med hästarna? har ni tre hästar eller två? shettisen är kvar? :) KRAM FRÅN OSS!

2009-01-06 @ 18:16:04
Postat av: a.s

Jodå, vi har tre hästar, två fjordingar Nanette och Odessa, och den brun/vita shettisen som var här när du var här på prao är död, han blev 30 år. Men vi har en annan shettis som heter Ida. En liten mörkbrun sak som barnen älskar, särskilt Ellen. Det ser ut som om hon blir en hästtjej. Hon skall rida varje dag och leda Ida ut och in själv. Annars så skriker hon bara om hon inte får.. ;)

2009-01-08 @ 12:00:49
Postat av: Steffy

Oj, blir påmind om när Rocki fick akutsteriliseras när all blod hopade sig i magen och tryckte mot alla andra organ. Men hon mådde kalasbra efteråt så du har inget och oroa dig för! Kämpa på! :)

2009-01-14 @ 14:07:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0