11 november - 09

Idag på morgonen tog jag och Azi promenaden, så härligt det var! :) Ni kan se förraförra inlägg vart jag gick. Var hemma vid 10.15, så skönt! Så jag kan slappa hela dagen med eftermiddag och kvälls kortare promenader. Azi är jätte trött, hon ska få vila nu fram till imorgon kväll så vi har aktiviterspromenad med Hundstyrkan. Hon sover nu under filten bredvid mig på soffan :)

Igår efter duschen. DH = Desperate Housewives.

Idag på promenaden.

 
Två enkla korta filmklipp från Äventyrsbanan.

Kommentarer
Postat av: Mio

Du är konstig som tycker om att bli fönad hälsar Mio :)

Syns som du haft härlig morgon med promenad med din matte, alltid kul utforska nya ställen!

Vi ses i morgonPuss Mio

2009-11-11 @ 12:33:39
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira å Mio

:-) ja jag har testat tre av Espree , o de luktar gott men det stämmer att doften försvinner snabbt så då kan jag tänka mig Azis doft kommer tebax :) Samma med Mio.. Nu luktar han mest Mio men svag doft av Aloe Vera som K9 innehåller.. men pälsen e pi fin av K9 märker jag nu efter 3 dagar..

2009-11-11 @ 12:41:50
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Martina

Tack! :)

Jo allt går bara bra med honom, nej har inte hunnit med någon kurs ännu.. Han har blivit bättre med koppel, självklart drar han ibland när han vill det eller kommer någon hund så blir han glad och vill möta typ men mycket bättre än förut iallafall. Han har sina brister, alltid kul att träna upp och så. Inte kul att ha felfri hund, kul att dyka något upp så tränar man upp. ;)

Han äter olika foder, just nu är det Whiskey, han gillade den så får han den. Ibland byter man ut till Iams, Eukanuba. Man turas om :) Det har fungerat jättebra med foder, ger ibland blötfoder också. Bara se till att foder inte ska finnas mycket med spannmål i.

Jo det var troligen ett år sen som jag berättade? :) Just nu ser han normalt ut, en del säger att han ser smal ut. Men jag ger lite extra mat, han är riktigt matvrak! :)

Hihi jo det var verkligen ett tag sen, man kan ju alltid höras och ses ngn dag! Du kommer nog oftare till Örebro nu för tiden? :)

Hur är det själv med Azi och allt? :)

Kram!

2009-11-11 @ 16:19:23
URL: http://loveliii.blogg.se/
Postat av: Elisabeth,Roger,Atlas o Yzer

Jättefina bilder.. ni verkar haft en trevlig dag.en fråga.. är det okej att länka er?

2009-11-11 @ 18:23:21
URL: http://samojedatlas.blogg.se/
Postat av: Carina

Härligt med långpromenad. Vad duktig Azi är :-)

2009-11-11 @ 19:30:15
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Patricia & Duke

Härliga bilder, och filmer!Har en liten fråga, hur mycket kostar det att höftledsröntga hunden?

2009-11-11 @ 20:24:23
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Silje

Tycker det är så mysigt att läsa texten du skriver på bilderna! Så roligt! Kul bana ni bar på, skulle jag vilja ha i närheten här. Många kula övningar man kan göra då :D

2009-11-12 @ 09:53:53
URL: http://lifeofcs.blogg.se/
Postat av: Silje

Sv: Tack, jag gillar lite mörkare hår på mig, ser inte så "fake" ut ;)

Mine grannar är aldrig hemma så jag har hälsat på de två gångar sen jag flyttade in.. Skall åka hem lite tidigare tänkte jag, så åker snart. Lite nojjig :P

Nej, får inte ta med Clifford på jobbet :( Fick det förut, men sen var det så många som hade med sina hundar och det såg så "oproffsigt" ut sa de. Men det verkar gå bra att ha honom hemma än så länge. Gott att jag inte skall jobba här länge. max ett halvår till!

2009-11-12 @ 11:08:18
URL: http://lifeofcs.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, det blev väl en 11-12 år. Slutade när jag förlorade hästen. Försökte vara medryttare sen och lite så, men det är svårt att ta hand om någon annans när man har haft egen :). Sen kom reumatismen och jag var tvungen att lägga av helt.

Föredrog alltid fullblod, ju hispigare desto bättre ;). Min var en Achal-Teké, turkiskt fullblod.

Hoppas kunna ha häst igen någon gång i framtiden.Själv då? Håller du fortfarande på?

2009-11-12 @ 11:15:54
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Silje

Ja det är hemskt när det blöder så mycket. Hatar verkligen det, så då hatar Clifford det med. Dumt. Skall börja klippa lite varje vecka. Eller kanske jag skall börja fila? Vet ej :S

Jobbar med texter, skriver texter och översätter texter som folk vill ha på sina hemsidor. Ganska tråkigt, men pengar är pengar ;) Är nära mitt hem, 20 min att gå/5 min med bussen så jag skall inte klaga så mycket. Saknar Clifford massa när jag är på jobbet bara. Tråkigt. Längtar efter att börja plugga igen ;)

2009-11-12 @ 11:36:03
URL: http://lifeofcs.blogg.se/
Postat av: Sara

Nej, vad dumt! Förstår att det blir speciellt om man ska gå i en grupp där de andra har samma fysiska förutsättningar men sen inte lär sig lika snabbt. Tråkigt!

Islänningar är mysiga, men jag tycker att de är lite tråkiga ;). Dessutom älskade jag att hoppa (du måste prova det någon gång om du inte fick göra det!!) och det brukar islänningar inte gilla.Nja, det var faktiskt en komplicerad historia... Min lilla älskling var bara sju år när jag "förlorade" honom, men det var för att den förra ägaren snodde tillbaka honom. Det var nämligen ingen som kunde rida honom annat än jag och då fick jag köpa honom superbilligt av en kvinna vi kände. Men eftersom hon kände oss så bra sa hon att det inte var någon brådska med papper eller så. Sen några år senare, när han var underbar (och beundrad av många) tog hon honom, skickade bort honom och sålde honom sen för 50 000:-. Jag vet, det låter helt sjukt. Och det var det! Har aldrig sett honom sen dess och det dröjde innan jag ville se åt en häst efter det.

2009-11-12 @ 11:39:25
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Mio

Matte säger det låter bra du ska förklara för mig att det ÄR skönt bli fönad för då blir matte glad för jag bråkar alltid, tycker ej om ljuden... du är ju döv kanske därför du gäsp hårtork???

2009-11-12 @ 11:52:19
Postat av: Elin

Vilka blå ögon!

2009-11-12 @ 17:44:58
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Anki

Azi är så himlans fin! Så roligt att se

hur duktiga ni två är!!! Helt underbart.

Här tränar vi Inga i massor (döv) och det går jättebra, bättre och bättre för varje dag!

Psst Inga tycker om att bli duschad...

2009-11-12 @ 21:34:44
URL: http://www.staffisspike.dinstudio.se
Postat av: Sara

Jo, jag fick ju lära mig den svåra vägen att det är jätteviktigt med papper men jag hade ju ridit hos den kvinnan i flera år så jag trodde att jag kände henne... Vidrigt hur en vuxen kan göra så mot en ungdom.Haha, ja, jag antar att islänningar kan hoppa plutthinder. Det är verkligen underbart att hoppa, hoppas du får prova det mer!

2009-11-12 @ 22:29:53
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0