17 november - 09




Idag tog jag och Azi lugnt med vanliga promenader. Inget så speciellt. Körde lite med inkallning på eftermiddags promenaden, efteråt kastade vi lite pinnar. Men sen skyndade jag hemåt för jag ville se på Extreme Homeover :)

Imorgon ska jag vara på Hundöarna 10.00 med Ira&Mio och Kattis&Doris. Hoppas med fler hundar på Hundöarna, men ärligt talat vet jag inte, kl tio på vardag. Hmm, får se :) Sen är jag hundvakt åt Mio på kvällen hemma hos Ira. Ska även sova där, det blir för sent att åka pendel osv hem på kvällen. Så åter kommer på torsdag med bilder :)

Men en lilla bild på min morsa å Azi igår i soffan, de myste m varann länge. Mamma sade; Det är så avkopplande och ha Azi på mig, jag bara klappar och klappar henne efter en heldag på jobbet. Visst är hundar bra terapi sätt! Eller så är Azi den bästa terapi hund.
Jag tror faktiskt hon skulle passa som en terapi hund :)


Kommentarer
Postat av: Mimmi & Bamse

Wie mys mys imorgon! :)

2009-11-17 @ 16:33:51
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Ira å Mio

MYYYYYSS!! Våra hundar e hemsk lika på ngt sätt de gör mkt likadant som jag lärt känna er sen aug.. nu samma sak de myser gärna med mormor :-) jaa min mamma har mer än gärna Mio, hon älskar att promenera busa leka gosa med honom :) avkopplande som du sa...typ terapi... man blir avstressad och lugn!

Skickade även sms till Alexia o Pepsie i går och talade om, då de vet ifall de oxå vill dyka upp i morg... få se... Ses i morgon bitti.. skoj!



Jaa säkert mindre hundar än på helger inte så konstigt egentligen p.ga folk jobbar ju men säkert lite arbetslösa och pensionärer.. annars har vi MAX gott om yta att leka på iaf våra hundar :)

2009-11-17 @ 16:36:48
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

Har faktiskt ingen anning. Den andra hunden var rätt rädd o nervös av sig, dom träffades ute först innan vi skulle in o började först leka, men sen röt duke bara till o börja bita den o hålla på så då fick vi sära på dom o gå in, så satt duke vid mina ben vid soffan o tjöt lite ibland (protest för att han var tvungen o sitta still) o då ville den andra hunden se va som stod på men så fort den kom nära blev duke ett monster o skulle gå på den, försökte allt men han ville inte sluta va elak mot den.

Kan ju va så att han kände att den var nervös o rädd av sig och ville ta över eller något.

Sen har han gått på en boxer en gång också när den klev på mig. Men det var när han var mindre, nu har han aldrig gjort nått annat än att vilja leka.

2009-11-17 @ 18:48:32
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Jannica

Hej! Jag gillar verkligen att läsa sin blogg :)

Azi är jättefin, och ville egentligen bara berömma dig om att du är jätteduktig och skriver så himla bra.



Mvh Jannica

2009-11-17 @ 20:55:44
URL: http://zhalleslashatlas.blogg.se/
Postat av: Anki

Tack för ditt förslag. Lampa är skitbra men då måste man liksom mera träna i mörker tror jag. Men idag tex så tränade jag mycket ligg med Inga och hon var skitduktig på det, ögonkontakt hela tiden. Så roligt. Vet du, jag tycker du ska träna Azi som assistans hund, du vet att du kan få bidrag för det? För du och Azi är som skapta för det eftersom han är så himlans duktig. Beundrar er två verkligen. Underbar hund!!!

2009-11-17 @ 21:14:21
URL: http://www.staffisspike.dinstudio.se
Postat av: Patricia & Duke

Han var bara lite över 3 månader när detta hände. Sen dess har han varit hur snäll som helst. Jag har faktiskt inte märkt av något trots alls över huvudtaget :D!

2009-11-17 @ 22:16:12
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

oj glömde skriva att vi inte skall kastrera honom sålänge han inte visar att han får stora problem av t.ex löptikar oså :)

2009-11-17 @ 22:19:16
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

oj glömde skriva att vi inte skall kastrera honom sålänge han inte visar att han får stora problem av t.ex löptikar oså :)

2009-11-17 @ 22:19:32
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Sara

Hundar är faktiskt världens bästa terapi! Jag ska ju bli psykolog och tycker det vore så himla kul om Texas kunde bli terapihund. Rena radarparet ;).

Azi verkar så lugn och härlig, hon skulle säkert vara perfekt! Texas är nog för hyper... Sen är utbildningen så tråkigt dyr också :(

2009-11-18 @ 10:20:05
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Suzzie

Azi såg inte ut att lida direkt, hihi <3

2009-11-18 @ 13:29:50
URL: http://armon.blogg.se/
Postat av: Carina

Hoppas ni fick en bra dag idag och att det kom många hundar. Vad härligt Azi ser ut att ha i famnen på din mamma

2009-11-18 @ 16:24:39
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Elenor och Alfred

Haha, jag menar HON! :)

2009-11-18 @ 17:49:31
Postat av: Ira

Nu äter azi nog eller du kollar blogg ;) lite avis på er som myser inne för det ös regnar. Trist väder fel jacka oxå men har ingen annan. Äsch tur nära från och till tåget :)

2009-11-18 @ 18:21:15
Postat av: Ira & Mio

Godnatt ;-) hihi kul vi skrev till varandra trots vi varit tillsammans hela dagen med undantag då jag jobbade och då skrev vi i varandras gästbok..larvigt eller hur? hahaa + sms massor!! men kul du tyckte middagen var god! kram

2009-11-19 @ 00:09:07
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: jennifer

min mamma älskar åxå att gosa med svea när hon har jobbat.. Speciellt när svea kommer och säga hej när hon kommer hem från jobbet..:) nu sörjer hon lite när jag o svea bor annanstans..:)

2009-11-19 @ 16:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0