23 november - 09



Uppsala på landet. Två av få bättre bilder, andra blev suddiga.

Har ej haft tid för att uppdatera om Uppsala. Men sammanfattar kort nu. Där var hur mysig som helst, tog promenad på kvällen KOLSVART där ute. Vi hade massa rexfler på oss + hundarna, å ficklampa. Söndagen vaknade vi nio tiden, åt frukost å sen tog vi en långpromenad, jätte mysig vägar, sjö osv... Hundarna sprang lösa i skogen och njöt av livet.

Azi är inte riktigt bra än. Lördags kvällen spydde hon två gånger till och verkar vara jätte utslagen och mådde illa. Men söndagen var hon jätte pigg och glad! Idag är hon något nere och har spytt 1 gång, så jag lät henne vila idag. Vinterkräksjukan?

Imorgon träffar vi ju Anna Holmgren från Hundkuranten. Lite pirrigt, men skönt att få veta mer om Azi´s höfter och hur hon mår. Blir spännande och se hur hennes träningsprogram kommer se ut. Tolk kommer, skönt!

Kommentarer
Postat av: Anna & Kompis

Superfina bilder! Det blev väldigt effektfullt med det mörka, gråa runt omkring en kritvit Azi.



Har du låtit henne fasta i minst ett dygn innan hon fick ris och tonfisk? Det kan vara det som spökar för henne annars. Magen och tarmarna brukar behöva vila lite efter en magsjuka. Hoppas hon kryar på sig snart och lycka till hos Hundkuranten imorgon! Kompis och jag håller tummar och tassar! :)

2009-11-23 @ 22:52:44
URL: http://kompismedflock.blogg.se/
Postat av: Ira

Åh trist azi spytt idag igen hon verkade piggare igår. Kanske någon mag sjuka trots allt. Krama henne från oss och lycka till i morgon!

2009-11-23 @ 23:28:18
Postat av: Carina

Vad spännande att äntligen få träffa Hundkuranten. Hoppas nu att det blir ett riktigt bra träningsprogram hon sätter ihop till Azi. Hoppas magen är bättre idag

2009-11-24 @ 05:56:55
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Cissi

oj, vad spännande! lycka till =)

2009-11-24 @ 08:15:17
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/
Postat av: Mia

Du har en fin hund! I går blev jag o Mannen jourhem till en hund som skulle annars ha avlivats - världen är full av idioter ser jag.Men till saken, jag känner att jag behöver få träffa någon som är hundvan som kan kanske förklara några saker för mig o kanske får teddy leka lite med din azi i en rasthage?? Mejla!!

2009-11-24 @ 09:00:50
URL: http://rosaskimmer.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

Vad härligt att få springa lös i skogen med en kompis!

Hoppas du är helt frisk nu Azi!

/ Duke

2009-11-24 @ 10:41:03
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Silje

Vilket galet kort på dig och den stora ormen!! Iiiih! Fina kort från Uppsala och Azi-snuttan!

2009-11-24 @ 11:15:36
URL: http://lifeofcs.blogg.se/
Postat av: Tina & Miracle

Gulliga bilder! :)

Väntar på uppdatering. Förresten, bestämde mig för att skriva ett inlägg om ämnet döva valpar, då ämnet var pi intressant där det kunde ses från flera aspekter o så. :)

2009-11-24 @ 13:34:23
URL: http://minmiracle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0