21 oktober - 09

Azi har visst tänkt ut en annan lösning än vad jag tänkte. Hon förstörde paketet istället för att den ska rulla och ploppa ur :) Men det var väldigt bra arbete ser jag, hon jobbade med den ungefär 12 minuter. Längre än vad en toarulle tar, max 1 minut. Ska variera mellan dom två, goodie! :)

1 tips till er som vill göra mjölkpaket leken till era hundar; ha något kladdigt i (kött, potatis, korv osv) istället för torrfoder och torra godis, då hoppar dessa ut lätt. Har man kladdigt, så får hunden jobba ända tills paketet är helt öppen, för de sitter fast därinne. Man kan ju variera mellan torr och kladdiga innehåll också :)
Kommentarer
Postat av: Marina

Precis så där gjorde jag med förra hunden, hon gillade det. Min nuvarande lilla sötis han har stora problem att få upp ett mjölkpaket, han har inte styrkan /motivationen. Jag hade tänkt tävla lydnad med Hector, men han är inte intresserad OCH väldigt svårbelönad. Tycker inte godis, kyckling, blodpudding eller ex korv är tillräcklig belöning. Leksaker är så viktigt att hitta rätt som hunden gillar, men hemma tycker han kampa är super kul men inte när vi tränar. Så jag har gått två agility kurser med honom och det gillar han, men det är inte min grej. Så därför ska jag köpa en valp till sommaren som förhoppningsvis är mer motiverad att göra saker. ``Somliga kan inte och somliga vill inte..!!´´ Ha en bra kväll :D

2009-10-21 @ 18:11:57
URL: http://gallerigavelin.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Tycker också att man ska använda korv för då är det svårare :) men bra med torra godis i början så de förstår att det är något gott :) sen kan man öka svårighet :p haha den bilden ska jag lägga in i blogg sen ;)

2009-10-21 @ 18:17:09
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Linda & Deamon

Tack tack :) Han är världens underbaraste! :)Smart att du kör med koppel på balanshindret så det inte inträffar en olycka :SJa vi hade tänk att kika om vi kan låna någons vovve så kan Tobias leka och busa med den - det blir en jäkla störning! :)

2009-10-21 @ 19:19:17
URL: http://deamon.blogg.se/
Postat av: Elenor & Alfred

Bra ide! Jag ska testa med Alfred imorgon :)Ja tack, Alfred tycker att det var jätte roligt att träna agility. vi ska träna mer nu på helgen. :)

2009-10-21 @ 20:21:24
URL: http://ellyellis.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

hemma nu...trött... hahaha söööööttt Azi... ja varföpr ska man vara försiktig med mjölpaketet när man kan förstöra den tänker nog hundar... bara godiset kommer UT.. mio är likadan med handduken han sliter och allt möjligt med den, mammas handduk har många hål :-) min har jag kastat, ska ta en ny nästa gång vi kör den hjärngympan.. ja det e bra när de får jobba långt tid det får inte vara för lätt men inte för svårt att de ger upp oavsett om det finns ngt gott i... mittemellan tycker jag..

2009-10-21 @ 21:40:09
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: jiin

sweeeet :) och de va bra idé!

2009-10-21 @ 22:25:41
Postat av: jennifer

har blivit tipsad sånt av flera..men har aldrig hunnit testa det med svea..Men nu ska jag absolut testa..Är säker på att min sötnos skulle bita sönder mjölkpaket..hehe

2009-10-22 @ 09:34:08
Postat av: Silje

Gud vilken fin bild på dig och vargen!! Stor!

Azi, pluttan, är ju så duktig :D Jag får också börja lämna Clifford hemma när jag lägger spår, eller få någon att vara med mig. Vis inte blir det ju bara korta spår som är för lätta :)

2009-10-22 @ 10:05:46
URL: http://lifeofcs.blogg.se/
Postat av: Ida Tallhed

undrar: hör du ingenting? alltså är du helt döv eller hör du svaga ljud? förlåt om du tycker de är dumma frågor jag ställer. Men kan du prata eller är de svårt att göra öjus när man inget hör? föddes du döv eller har du blivit de bara? förlåt för mångga frågor.Jag har hört att vita hundar ch vita katter ofta är döva. de är vanligare att en vit hund eller katt är döv än att en annan hund eller katt är de.

2009-10-22 @ 11:09:29
URL: http://idatallhed.blogg.se/
Postat av: Ida Tallhed

Hejsan :)Inne på min blogg kan du vinna en väldigt snygg och unik bloggdesign med dubbla menyer. De enda du behöver göra för att vara med och tävla är att komma in på min blogg och intressera mig av att läsa din blogg, motivera mig att besöka din blogg... MEN du får bara göra de med 6 ord. Är de något du undrar? läs här då: http://idatallhed.blogg.se/2009/october/vinn-en-ny-bloggdesign.html#commenthttp://IdaTallhed.blogg.se

2009-10-22 @ 11:09:50
URL: http://idatallhed.blogg.se/
Postat av: Nicole

Åh det ska ja med prova här hemma :)

2009-10-22 @ 11:28:51
URL: http://convictionsdeamon.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0