18 oktober - 09

Jag har ju inte berättat om Öppen träning i Kvinnersta skolan 13 oktober. Bilderna är här nu från Öppen träning och Signersdogs hundträff den 11 oktober.

Öppen träning var vid min gamla naturbruks skola, fick en speciell känsla när jag var där och kände mig så hemma :) Har gått på skolan 4 år ju. När vi var där så såg jag att det var min gamla djurvårdslärare som var hundinstruktören. Jag som aldrig har gillat henne. Början av träningen gick det jätte dåligt för mig och Azi. Azi var jätte svår att få kontakt med. Jag blev i början irriterad, för lamporna på parkeringen fick strömsbrott så det blev kolsvart. Så jag och Azi kunde inte kommunicera med varann, vi använder ju teckenspråk. Och jag var irriterad för att det var just hon som var hundinstruktör. Azi var också kissnödig, vi har ej rastat ordentligt innan. Så vi gick iväg och Azi fick kissa. Lamporna fick tillbaka sin ström. Jag samlade lugnet inom mig. Då kände det bättre och jag lockade henne först med korv för att få kontakt, senare gick det hur bra som helst och jag behövde inte korv resten av träningen.

Övningarna är som vanligt som på alla öppenträning nästan. Inget nytt liksom. Men man hörde några tips från hundinstruktören som jag inte håller med. Hon har lite märkliga tankar om hur man ska hantera och uppfostra en hund. Vi har olika metoder och jag gillar inte henne som hundinstruktör. Man kan inte gilla alla :)

Signersdogs hundträff

Öppen träning

Kommentarer
Postat av: Lena, Bamse, Hemmliz, Kool`ax

Hej!

Vad mycket roligt ni gör med era vovvar. Jag kan verkligen rekommendera Sundbyslingan, väldigt kuperat och en trevlig slinga och har man tur så får man lite träning med hästmöte, det är bättre på sommaren då hästarna går ute då hade Kool`ax verkligen häst-TV, han satt jättelänge och tittade på dem och de var nyfikna på honom det var riktigt roligt att se hur det kollade in varandra. Ha det så bra/Lena

2009-10-18 @ 15:00:42
URL: http://schafervovvarna.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

vad roligt med träning, men irriterande det där med lamporna + att ha en tränare man inte gillar :P. Jag hade behövt vara med där tror jag för duke behöver träna jätte mycket på hundmöten samt gå promenad med andra hundar i koppel.. det funkar inte just nu, han drar så han stryper sig själv sen skäller o tjuter han som en galning =/.

2009-10-18 @ 15:49:23
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Synd att du inte kan vara med den 29 okt :(

2009-10-18 @ 18:21:53
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

Tack! Kul se bilder från Örebro py... var bara i Brickebacken och Kumla när jag var i Örebro med Mio

Ses på torsd! krampuss på er

2009-10-18 @ 19:21:07
Postat av: Patricia & Duke

aa, ja har ingen aning om vad som hände! Krympte över natten kanske? :D

2009-10-18 @ 19:23:01
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

Det gör vi nästan varje gång och det funkar faktiskt väldigt bra, då är han inte alls lika dan som när vi skall på promenad i skogen.. konstigt nog. Det är ju samma hundar och allt.

2009-10-18 @ 23:45:18
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Silje

Vilka fina bilder! Ni är ju så duktiga! Kan inte ens tänka mig hur mycket arbete som ligger bakom att träna en döv hund! Blir så imponerad av er/dig!!

2009-10-19 @ 09:28:55
URL: http://lifeofcs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0