Dugg regn, havs doft


Azis bror Neo (RIP)


Åh jag vill bara vara ledig idag och ta en promenad med Azi till Erstaviks strand. Jag gick nyligen 40 minuter (inkl klövjning) med Azi innan jag drar till jobbet nu om 5 minuter - duggregnar, lagomvarmtkallt, havsdoft häromkring också ... Men hoppas vädret håller så till när jag kommer hem så går vi på en myspromenad - men är ledig imorgon lördag söndag, jippie! :) Vad gör ni valborg? Jag har inte bestämt mig än, urhh..

Kommentarer
Postat av: Silje

jag har aldrig "firat" valborg, så jag vet inte vad man skall göra. mysa med Clifford som vanlig. Slutar 15 istället för 17 så det är rätt nice :)

2010-04-29 @ 16:52:07
URL: http://lifeofcs.blogg.se/
Postat av: Marina

Vilken snygging!! (han också!)

Ha en bra kväll. :D

2010-04-29 @ 19:44:45
URL: http://gallerigavelin.blogg.se/
Postat av: Anna

Alltså det är mycket möjligt att man inte kan kalla en hund renrasig utan stamtavla jag är inte så insatt i det. Det jag menar är att föräldrarna är "rena" rottweiler, de har ingen annan ras inblandad i sig. Jag har träffat dem hehe. Sen så heter det faktiskt oregistrerad rashund när man anmäler till utställning tex och det är just det hon är en oregistrerad rashund. Ja det viktgaste för mig är att jag vet att hon är en "renrasig" rottweiler sen skiter jag i stamtavla för hon är lika fin och go för det!

2010-04-29 @ 20:00:10
URL: http://ellegaard.doggyblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0