Bakdelskontroll och cirkel framför mig

Bakdelskontroll; Efter flera pratat om bakdelskontroll, så körde jag med Azi också. Det har gått liiiiiiiitet framsteg nu. Vi gjorde det för första gången igår. Jag fick hålla godis framför henne och putta lite på rumpan så fort hon rörde några steg mot mig ger jag henne godiset. Gjorde det imorse också. Sen nyss testade vi igen och med min förvåning flyttade Azi alldeles själv två gånger mot mig med bakbenen, såå stort belöning och hon fick en kalkonskinka :) Slutade på topp.

Cirkel; Cirkel träningen har det gått jätte bra. Nu kan jag ha pekfinger utan godis i handen och tecknade en "varv" så går Azi runt och jag ger henne godis från den andra handen så hon ska förstå att hon ska gå runt med kommando inte för att det finns godis. Herregud, hon lär sig så jäkligt snabbt!

Jag som person har inte varit så intresserad av tricks och sådant grejer. Men nu inspierades jag av Mimmi som gör så mycket med sin Bamse. När jag väl har börjat och insett hur snabb lärd Azi är. Helt underbart. Nu är jag helt inne i tricks och vill lära henne massa på en gång nu. Men nää, ha tålamod en sak i taget :)

Hon hann även med en till hyss igår! Jag såg något grönt i hennes bädd och när jag kollade så visade det vara en smörkniv som Azi hade stulit, tydligen från diskbänken med smör på kniven. Hon tuggade på den också. Argh! :) Det bevisar väldigt mycket att om hunden inte får motion och stimulans som de behöver varjedag lider hunden av rastlöshet och hittar på egna uppgifter. Det är precis så med Azi nu. Så jäkligt dåligt samvete jag har.

Min mamma är världens gladaste mormor av vad hennes barnbarn har gjort ;)

Åå, hon ser tjock ut i bilden, men nej hon väger som hon ska 24kg. Så här softade hon igår kväll på soffan. Alltid ska hon ha kudde, även i sängen. Är era hundar likadana med kuddar?

Kommentarer
Postat av: Suzzie

Inte ser hon tjock ut heller =) Söthunden <3

2010-02-12 @ 12:53:02
URL: http://armon.blogg.se/
Postat av: Malin & Zilla

Hehe, sött!

Zilla är sådär ibland, hon vill ha kudde å ibland inte. Fast, iofs, om hon fick bestämma så skulle hon nog sova på MINA kuddar. =) Hon brukar lägga sig där med huvudet, så kanske ska ordna nåra kuddar åt henne som e hennes.. Hmm..

2010-02-12 @ 13:17:38
URL: http://zillaochjag.blogg.se/
Postat av: Ira

Hi hi lilla fröken har för mkt energi nu så det blir en del hyss nu :) som emil på lönneberga hi hi. Ja det e kul lära dem konster. Kul du börjat lite nu och att azi gillar det. Trevlig helg kram

2010-02-12 @ 13:23:50
Postat av: Mimmi & Bamse

Vad kul att du inspireras av mig! :) därför älskar jag att ta del av andras tips och även dela med mig. Haha söt Azi tjuva! :D men så sant, därför viktigt att ge hunden det den behöver :)

2010-02-12 @ 13:37:16
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Haha jag vet ingen annan än jimmy som tycker om dom heller xD. Vad gillar du för filmer? :)

2010-02-12 @ 14:40:22
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Marina

Se det som ett positivt försök till ett trick ,att bre på smör är jätte svårt för hundar! :D

Så himla söt i soffan!

2010-02-12 @ 15:06:24
URL: http://gallerigavelin.blogg.se/
Postat av: Anneli + vavvorna

Summer vill väldigt gärna sova med huvudet på kudden. De andra vill helst ligga under täcket.

2010-02-12 @ 15:36:07
URL: http://chitassar.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Jag älskar med skräckisar! Eller gjorde iallafall tills jag såg dead silence, jag kunde inte sova utan lampa på ett halvår typ haha xD. Medan min syrra som är jätte lättskrämd inte alls tyckte att den var läskig. Vill dock se den "nya" skräckisen Paranormal activity, men då måste jimmy se den med mig så jag vågar sova sen haha :D!

2010-02-12 @ 16:35:44
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Ann-Christine

Så söt Azi är när hon sover!!! Och så duktiga ni är! Spike är bra, han har aldrig gjort något hyss, tagit något eller tuggat sönder något, han har och är en ängel! Inga däremot, hon kan allt från att tjuva till att ha sönder. Men hon är fortfarande valp och är betydligt bättre. Nu är hon orolig, och det kan hon vara för att hon ev ska påbörja sitt första löp, så vi väntar på spänning. Men Inga har mera "motor" i sig än Spike, hon kräver nog betydligt mera aktiviering, så det är ett måste. Däremot verkar hon inte vara något för "cirkuskonster" som däremot Spike bara älskar! Han balanserar godis på nosen, bollar och allt. Han vill aldrig sluta! Men det är roligt med två olika sorters egenskaper hos hundarna!

Hur är Azis furunkel nu? Spikes är på väg att läka, så skönt!!

2010-02-12 @ 17:48:03
URL: http://www.staffisspike.dinstudio.se
Postat av: a.s

Jätteskönt i soffan! Så sover iza också här! och så opå nätterna smyger hon sig upp och lägger sig i vår säng så vi ligger som makrillar i burk allihopa, ha ha! ;) kram

2010-02-12 @ 19:41:21
Postat av: Izabelle

Aquena är oxå sådär med kudden :)

2010-02-12 @ 21:58:00
URL: http://chosenangelsbonita.tk
Postat av: Lenita

alla är tjocka när de softar =)

Postat av: Jonna & Puff

Nu måste jag bara kommentera...Med vad fasen är kalkonSkinka? :)

2010-02-13 @ 22:32:25
URL: http://jonnax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0