4 km blev 12 km

Hade från börjat tänkt promenera från Gamla Kyrkogården vid Dammtorp till Björkhagen och tillbaka som tar 4 km. Men sen ändrade jag och tänkte gå Sörmlandsleden till Ulvsjön som tar 5 km. Men sen gick jag helt fel! Jag gick och gick - trodde det var rätt och skulle svänga in till skogstig som leder till Ulvsjön, men jag kom tillbaka samma ställe igen där jag passerade över sjön Spångan. Frusterad jag blev. Jag följde efter spåret tillbaka och sen ja kom jag helt fel till Skarpnäck - hade då gått 12 km, nej jag orkar inte mer tänkte jag. Åkte tunnelbanan och buss hem. Nu vet jag vad som gick snett - jag valde höger istället för vänster i en ställe, så dumt! Nästa gång ska jag gå rätt! Azi var jätte trött också och gnällde i bussen, hon ville bara komma hem. Inte åka tunnelbana och buss. Nu sover hon gott på pappas säng under hans täcke :)

Det blev ändå jätte mysig promenad och det snöade så vackert. Vacker natur. Azi var så glad och sprang 90% lös av rundan. Över golfbanan var så vackert, dock mer folk och hundar än inne i skogen. Azi uppförde sig jättebra och rusade inte en enda gång till nån människa eller hund. Hon kom självmant tillbaka till mig och går fot, så duktigt <3

Vid golfbanan.



Bron Spånga över Söderbysjön.

Azi försvann en stund i skogen och när hon kom tillbaka hade hon den i munnen
och var jättelycklig. Som om hon sade; MAMMA MAMMA JAG HITTADE DET HÄR!

Skulle egentligen gå det här, men det tar vi nästa gång.

Men vi gick istället så här. Lite hmm va.

Kommentarer
Postat av: Trebarnsmamman

River är en blandras Dvärgschnauzer + Dvärgpudel. Kul att höra att jag valt de första fem kommandona rätt! Kommer garanterat höra av mig och fråga en del. Framför allt känner jag mig lite oroad för hur jag skall lära in inkallning, men du kommer säkert ha hundra bra tips. Såg din video några inlägg ner och skall försöka hitta inspiration därifrån.

2010-01-18 @ 15:29:31
URL: http://blogg.trebarnsmamman.se
Postat av: Klara

Hejsan. sorry att jag inte svarat på din kommentar. Har inte varit inne på bloggen sedan i oktober. Men ska försöka skriva mer i den nu. Har skrivit i bloggen nu vad det är för hundar vi har och så =)

Fin din vovve var!

Mvh Klara

2010-01-18 @ 16:22:12
URL: http://draghund.blogg.se/
Postat av: malinö

fyfan pi långt gick ni :) men extra motion är ju bra. hehe =) och ska du flytta till örebro eller? förresten min blogg upd så kanske nåt för dig att läsa :D

2010-01-18 @ 18:49:34
Postat av: Ira

Puh en rejäl runda för er förstår ni pi pi pi trötta efteråt skönt sova under täcke fröken azi favorit :) ja härligt vara lös mio var oxå lös 90 % både igår och idag :) ta det lugnt ikväll det förtjänar ni!

2010-01-18 @ 20:25:47
Postat av: Carina

oj det var ingen dålig promenad, förstår verkligen att ni är trötta efter den. Du får ha karta och kompass med nästa gång så du inte går fel igen :-)

2010-01-18 @ 21:51:28
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Mimmi & Bamse

Men ni fick iaf en lååång promenad. Härligt! :)

2010-01-18 @ 21:56:57
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Åsa

stackars dig.. men ni är ändå duktigt!!! i somras har vi tagit tåg upp till en plats heter hällskil om jag minns den heter nära lidköping och sen prommerad vi ca 2,5 mil.. det är så underbart .. vistack halv 11 och hem 21.00 på kväll S vi är riktigt slutkörd ... men härligt vi stannade och fikade och prommerad inne i djugelskogen och det fanns gamla historia därborta.... är sugen åka dit igen och prommerad igen...



FIKA säck och vattenflaskor måste vi ta med ... till oss alla.. HÄRLIGT....



Så klart vinter är lite jobbigt pg.a snö och allting men bra motion ändå!!! klappar händerna till dej oxh azi !!!!

2010-01-19 @ 06:56:00
URL: http://smilesmilesmile.blogg.se/
Postat av: Silje

(Vilka härliga bilder och filmer du har lagt in sen förra gången jag var här! Får skärpa mig och besöka din blogg lika ofta som förut :D)

Vad duktiga ni var som gick så långt, även om det inte var planerat. Inte kul att gå vilse, i alla fall inte när det är så kallt.

Gillar gruvarbetaren Azi :D Så söt!!

2010-01-19 @ 08:22:04
URL: http://lifeofcs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0