Filmerna från hjärngympan

Söta Adam som tassar på lådan så den flyger verkligen iväg, det kommer ni se på 0.21.
Det skrattade jag gott till, Adam verkar bli förvånad själv :)Azi alltid ska tugga sönder sakerna för att komma åt gottisarna, istället för att lyfta den :)


Kommentarer
Postat av: Sara

Supercharmig var han! Han la sig hela tiden ner för att komma i nivå med Texas och lekte jättefint med honom. Ägaren sa dock att han inte går att ha lös då han bara sticker. Pälsen blir också rätt jobbig när det är varmt ute. Sen behöver de ju ordentligt med motion. Ingen sällskapshund, men väldigt fin och väldigt trevlig! Båda jag och mamma blev alldeles kära :)

2010-01-12 @ 16:32:28
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, verkligen. Jättetråkigt att aldrig kunna ha vovven lös. Vet inte vad de satsar på i träningsväg, matten pratade inte så bra svenska. Sen var hunden bara 1,5 år så de kanske inte kommit så långt. Vad jag förstod krävde han i alla fall rätt mycket och hon såg ut som en rejäl och friluftsintresserad hundägare :). Känns annars som att drag vore perfekt för Grönisen!

2010-01-12 @ 16:37:27
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

HAHAHHAHAHAHAHA vad jag skrattade åt Adam, jaa oj hoppsan där flög lådan iväg...hoppsan! hehe.. jaa kul se du börjat med handduk, som du aldrig gjort förut, bara att fortsätta utveckla det till slut kanske Azi lyckas lossna knuten i framtiden :) bara träning som ger färdighet

2010-01-12 @ 17:53:54
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Alexandraida♥

Vi gör allt möjligt =)

Just nu så gör vi inget speciellt men när våren kommer så kör vi igång med våran lydnad och rallylydnad förhoppningsvis blir det till att tävla till sommaren =)

Själva?

2010-01-12 @ 19:11:39
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jepp.. stämmer jag var med adam på hund utställning förut och brukar hjälpa till.. han är så gooo.... SJaa har mapp om hundar räcker inte se hur dom såg ut ..HEHE ok jag fixar när min kamera är på verkstadden är SJUK nu hihi...... Oj måste mäta hundar hur högt dom är längesen jag gjort... HEHEungefär som dobermans hög kan mäta ... hör av mig sen?!?!?

2010-01-12 @ 20:06:03
URL: http://smilesmilesmile.blogg.se/
Postat av: jannica

Hahah va roligt! Brukar köra med Zhalle också, fast hans favoriter är att söka massa gottigt ute, men hemma brukar vi köra samma varianter :DHaha ja det va jätteroligt :)

Absolut, det tycker jag är bra bara, att vara öppen som du säger!

Kommer nog inget inlägg idag då jag är helt slut, men imorgon lovar jag!! :)Ja det skulle vara jätte roligt, men jag måste nog ta och lära mig teckenspråk, jag är ganska i början blyg och rädd för att göra fel..

2010-01-12 @ 20:56:51
URL: http://zhalleslashatlas.blogg.se/
Postat av: Nicke

hahaha kul film på Adam, vilket fjång det blev! Så roligt att kunna se vad ni har gjort idag på bloggen!

2010-01-12 @ 21:19:46
Postat av: JooBoo

sööta film på dom två! :)Jodu, har två egna unghästar. Svensk halvblod,Spark är 3 år gammal o Flower är 2 år gammal. Båda två har samma mor o far.

Hehe, har fler djur oxå. Marsviner, kaniner, katter, hästar o en hund. :)Ang om hunden med två ben. Ja du har helt rätt! tycker det är inte värdigt liv o inte heller skonsamt för hunden att behöva använda endast två ben. Det slits hemskt mycket oxå + inte naturligt. Om Ebba hade nåt fel i framben skulle vi avliva direkt men bakben klarar ju sig ganska rätt bra som enda bakben. :)

2010-01-12 @ 21:39:47
URL: http://jooboo.blogg.se/
Postat av: Anna & Kompis

Söta filmer! :) Ja, Adam såg riktigt förvånad ut när lådan flög iväg. Ha ha ha ha! Kompis lyfter inte heller på handduken/filten - hon försöker gräva sig igenom istället. Alla sätt är bra utom de dåliga, eller hur? ;)Ta kontakt med Annika Tungel på Tungels pudlar och fråga om ni kan hänga med på pudelpromenader. Du hittar henne på www.tungels.nu. Jag är själv medlem i Svenska Pudelklubben och skulle - om allt hade funkat - varit matte åt en av hennes valpar. Det är så vi kom med i gänget, fast vi inte har pudel idag. :)

2010-01-12 @ 22:14:24
URL: http://kompismedflock.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Hahah söt Adam :D lat Azi! ;) Herregud jag faller för Adams ansikte.. Risk snart du chockad jag skaffar 100 rynkiga olika raser.. :D zzz

2010-01-13 @ 09:26:30
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Carina

hihi så förvånad han blev när lådan for iväg...

2010-01-13 @ 14:03:11
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Li

Hej, jag tycker att det är härligt att läsa om vad ni skriver i bloggen! Har alltid drömt att ha döv hund men har två hörande hundar men jag lär/kommunicerar dem bara på teckenspråk. Det funkar rätt bra. Jag har fått veta att det är svårt att hitta dövhund, stämmer det? Har ni tips om hur man kan hitta en dövhund på hemsida eller något annat? Ha det så bra. Bästa hälsningar Linda

2010-01-13 @ 15:35:39
URL: http://linjor.blogg.se/
Postat av: Anna

En så bra idé:D Detta ska jag prova!!

2010-01-13 @ 16:59:36
URL: http://assaleijabonita.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0