Lek + hjärn/mod övningar

Jag och Azi hade skoj tillsammans idag. Vi var ute och lekte massa i snön och hon gjorde
några hjärn och mod övningar.
Inkallningsövning, en av de metoderna jag brukar göra; Jag går ca 20 meter från Azi och lägger godis där. Sen går jag tillbaka till Azi och skickar dit Azi, när Azi hittar godis och verkar titta på mig så börjar jag vifta med ena armen så kommer Azi på en gång. Azi kom direkt på en gång när jag lyfte upp på armen, så stolt att Azi har koll på mig i ögonvrån :)

Här skulle Azi dyka efter godiset, duktiga hon :)

Här ser du en gruvarbetande hund! ;)

Kommentarer
Postat av: Mimmi & Bamse

Duktig som alltid! :)

2010-01-15 @ 21:47:46
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

haha vilka söta och roliga bilder :D! Grönland haha :D!

2010-01-15 @ 22:42:34
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Anneli

Vad roligt ni verkar att ha haft idag.

2010-01-15 @ 23:00:47
URL: http://hundisthlm.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

vilka roliga igloo o tunnel ni har därborta hälsar Mio! :) vi tror Azi kan söka jobbet som gruv-hund! heheAlltid kul se filmer & bilder på lilla fröken :)

2010-01-16 @ 00:54:01
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: svea

vad duktig hon är! :)hon är verkligen gullig din hund!!

2010-01-16 @ 03:07:08
URL: http://karinmattson.blogg.se/
Postat av: Åsa

Go morgon.... Jaa nu har jag mäta både hundar.. nelli har högt 64 ca och rocco ca 69 cm hög....Ja dom är stora hund inte som amstaff storlek allaifall...Min personligt tycker dom är lila stora som doberman och deras kroppen som amstaff och ansikt även öron.MEN deras svnas är hård när dom glada träffa folk så gör det rätt ont p.g.a hård ... S jag är ju van men dom gäster sa aj aj som piskar .. he heDu kanske får träffa dom å se och förstår bättre hur dom såg på riktigt .. lerRocco är riktig glad kille och är kelsjuk och så . Nelli är mer aktivet och vill leka leka mer mer mer typ en riktig mat glad..Så mysig att azi fick tränar i snögrotta det är innte dumt att tränar sånt...hoppas du är nöjd min svar // Åsa

2010-01-16 @ 06:56:29
URL: http://smilesmilesmile.blogg.se/
Postat av: a.s

härligt,härligt och j'ttefina "snö-kojor" barnen gjort! Så mycket snö har vi inte här men barnen har kunnat åka skridskor här i vår igenfrusna damm ;) Kram

2010-01-16 @ 07:49:47
Postat av: jannica

Gud så duktig hon är!! :) Önskar det fanns sånna där roliga tunnlar och iglosar här, Zhalle älskar att söka godis på roliga ställen :DJo precis, jag blir frustrerad ganska ofta på Peter, för han är sån som säger "ja jag fattar" och sen gör han hel knasigt iaf, och hundarna ba "vadå? va vill du att vi ska göra?!"

Vi har ju lite problem med Zhalle vid hundmöten, och det är ganska tufft att vara två då för även fast vi ska göra likadant, så gör Peter ibland helt fel.

Och eftersom jag jobbar så måste Peter ta ut dom, om vi skulle ha tomt så skulle dom få göra sitt där medans jag inte är hemma...Tack, ja vi försöker göra allt så lugnt som möjligt, men Atlas är verkligen lugn och tycker det är roligt med allt som vi hittar på :)

2010-01-16 @ 13:57:45
URL: http://zhalleslashatlas.blogg.se/
Postat av: Trebarnsmamman

Hej!

Har just hittat hit! Fick beskedet som vi länge anat av veterinären i går. Vår älskade vovve håller på att bli döv. Han är nu 13 år och åldern har tagit ut sin rätt. Jag googlade på "döv hund" och hamnade inne hos dig, och här tänker jag stanna och ta del av dina råd och tips!

2010-01-16 @ 16:58:30
URL: http://blogg.trebarnsmamman.se
Postat av: elsa & emma

Vad duktig hon är ! :) Elsa skulle älska det där.

2010-01-19 @ 19:01:11
URL: http://elsahedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0