Lite av allt möjligt

Idag tog jag och Azi en härlig promenad i solsken och glittrande snö! Underbart! Gick genom bostadsområde och skogen. I skogen fick hon vara lös och hon sprang som en raket runt :)

Jag har även kört hjärngympa med henne nu i några dagar i rad. Hon fick leta skinka i handduk och under glasslåda. Hon ger lite för lätt upp, så ha bara tålamod och säga åt henne att söka vidare. Har även lärt henne en ny trick, ganska enkelt, jag har skinka i en av mina händer och hon skulle markera med hennes tass. Väldigt gulligt!

Favorit från idag. Fågeln i bakgrunden och till höger ser der hjärtformad ut!

Kommentarer
Postat av: Patricia & Elwiz

Fina bilder!Jag hoppas också att Azi inte får problem med det i framtiden :)!

Jag gick på en samhälls linje med inriktning idrott och fick betyg i den sporten jag gick i. Valde den för att ha lite mer idrott och slippa den tråååkiga skolbänken liiite mer haha :D!

Ville först gå Hundprogrammet men då när jag sökte hade den inte alla grundämnen man måste ha (typ Historia A osv) och jag ville inte gå komvux eller behöva läsa in extra så jag valde samhäll för jag tänkte att då kan man ju söka in till vad man vill sen. Lite dumt tycker jag nu i efterhand när man vill ha jobb o alla jobb kräver erfarenhet, då önskar jag att jag tatt en yrkesförberedande gymnasielinje istället.

2010-01-08 @ 14:58:43
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Önskar att ja också gått något sånt, men tror inte det finns här i närheten. Om jag vill bli djurvårdare eller något sådant måste jag åka till Skara o bo på internat i 3 år xD. Är ju inget jag vill då jag precis flyttat ihop med Jimmy. Sen är intagningspoängen rätt höga tror jag. Fast jag kom ju iförsig in på arbetsterapeut på högskolan, men det var bara tur tror jag haha xD!Tack :D! Photoshop är superlätt! Har aldrig läst några instruktionsböcker eller så utan bara lekt med massa bilder, e ju så man lär sig bäst tycker jag :), bara prova sig fram.

Jag tycker dina bilder är fina dom med. Nackdelen med paint är ju att kvalitén blir dålig när man sparar, men inget man märker på bloggar då bilderna ofta är små :).

2010-01-08 @ 15:14:49
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

ja håller med att bären ser lite hjärtformad ut och den första bär-bilden såg lite lustig ut som isglass med bär eller ngt.. hihihi.Jaa stämmer lilla tösen ger upp lite för lätt men som du sa baa att tålamod o fortsätta försöka.. har sett vissa folk ger för lätt oxå o hjälper hunden men då blir hunden ännu latare istället bara att ha tålamod...

Härligt för Azi som fått springa lös i två dagar nu. det tackar hon dig säkert mkt för...Kram på er

2010-01-08 @ 15:52:46
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Alexandraida♥

Härligt täcke =)

2010-01-08 @ 17:07:22
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Anneli + vavvorna

Vilka fina bilder du har tagit på Azi, rönnbären och koltrasten.

2010-01-08 @ 23:49:58
URL: http://chitassar.blogg.se/
Postat av: Carina

Vad häftigt med de hjärformade bären, tur att det finns bär som fåglarna kan äta, inte lätt för dom när det är så mycket snö och så kallt

2010-01-09 @ 12:01:35
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: karin

vad fin han är din hund!

2010-01-12 @ 01:18:53
URL: http://karinmattson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0