Nyårsdagarna



Nyårsdagen kom Ira och Mio ut till oss på landet. Vi började dagen med en långpromenad runda Gladö Kvarn. När det närmade sig till tolvslaget gick vi till sjön med hundarna. Med vår förvåning - månsken! Månen sken så vackert över sjön som har hunnit blivit is med täckt av massa snö.

Mio var lugn - var inte alls rädd av fyrkverki. Azi regaerade på en fyrkverki först, men jag tittade bara på fyrverkerier himlen och igonerade Azi totalt, så efteråt var hon lugn och tittade på fyrverkerier också :)

Igår var jag och Ira helt sjukt trötta och låg i soffan hela dagen. Det gjorde hundarna också,
de bara sover och sover. De orkade inte ens med en promenad heller. Det märks att Azi avkopplar på annat sätt här på landet, det gör jag ju också. Landet är livet! ;)

Idag åkte Ira hem tolv tiden, Azi var mycket piggare. Så vi drog ut på en timmes promenad med pulkan. Azi drog soppåsar till soporställe, sen drog hon pulkan med tomt innehåll i ryggsäcken. Ute var sjuktvacker! Solen sken, det kom stora snöflingor sakta ner och de glittrade genom solen. Jag njöt av vädret. Så vitt glittrande solsken. Härligt!

Bilderna kommer sen när Ira har skickat bilderna.


Kommentarer
Postat av: Patricia & Elwiz

Aa jag var först lite rädd för att Duke skulle ärva jaktinstinkten från sin pappa men jag hade turen att han nöjde sig jätte bra med att bara spåra lite korvvatten oså :)!

Jasså så få? Det var skönt att höra! Boxer sägs ju vara en ängel i en gangsters kropp eller hur det nu var haha :D! Men när jag tänker efter så är nog dobermann eller rottweiler nästa hund för mig :)! Men just nu passar Elwiz som handen i handsken, han är en liten aktiv sällskapshund! Ska prova på lite agility och så samt att han är resevänlig!

Men det är så mycket roligare att jobba med en stor hund! Så jag längtar tills hund nr 2 kan komma :D!

Hade du tänkt ta en omplacering eller en valp?

2010-01-02 @ 18:03:02
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh, vad mysigt att kunna fly ut på landet sådär. Jag åker ofta till mina föräldrar bara för att kunna ha Texas lös och gå promenader i skogen och så. Superhärligt :)

2010-01-02 @ 18:29:16
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Ira å Mio

:-) Ja det var underbart avkopplande och skönt som f-n! Jaa Mio o Azi var verkligen avslappnade de också, skönt oxå se de fick en ny sorts relation till varandra .. MYYYYYS!!! KRAM orkar ej blogga + ladda upp bilder blir nog i morgon så får du se lite från nyårsdagarna, resten får du sen när vi ses över msn eller ngt...

2010-01-02 @ 18:40:40
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Ja det har dom ju men vill nog inte ha en hund som drar till skogs på varje promenad haha :D!



Så spännande med en första valp! Jag är med jätte orolig över att misslyckas med Elwiz men men, det får gå som det går :)!



Ja lite skillnad på en papillonblandning och en stor rottis. Men jag tror faktiskt att elwiz är värre haha, han är som en galen studsboll. Får bara hoppas att Jimmy vill ha en dobermann eller rottweiler, måste övertala honom haha :D!

Men du skulle väl gå en såndär hundinstruktör utbildning väl? Då får du säkert massa valp-tips oså :D!

2010-01-02 @ 20:34:27
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Elisabeth och sacco

Ser skönt ut att vila ut sig på landet:)

Tack så jättemycket för kommentaren i bloggen, eller rättare sagt, Sacco tackar och bugar:)



Balingsta Gård kommer man till om man från vårt håll går in längs Ågestavägen och sedan knatar på mot Lännahållet till. Det finns en infart även från det hållet, tror den är i närheten av just Gladö Kvarn så du har säkert sett någon skylt längs Lännavägen.

Önskar er en god fortsättning på nya året!

2010-01-02 @ 21:39:08
URL: http://sacco.bloggagratis.se
Postat av: Åsa

PIIII....så du gillar inte kasja... he he .. förztår.... Men jahg tycker hon är bra.. hjar bra tålamod ovsatt vi har inga tolk TYP MEEN om jag lär mer mer mer så kanske jag upptäcke.. HEHE... men vvaaarrr bor du??? Örebro eller utanför?? skåne?!? hihi...



Nej rocco int funkar att leka med hane.. TYVÄRR... tror jag har inte provat men upptäcker hur hans beettende hur leka med hane... PLUS gillar inte små HUNDAR =( MEEN vad gör man åt bara tränar tränar tränar social och så ....



sov gött du .. HEHE vaknar nyss .. kunde ej somnar igen heh e .... är riktig morgon pigg... Ha det så bäääst duuu med ,

2010-01-03 @ 04:35:31
URL: http://smilesmilesmile.blogg.se/
Postat av: Ann-Christine

När kommer du in på nya forumet????

Vill även läsa om dig och Azi därinne:)

Hoppas du snart kryar på dig, för det ska

bli kallare ute nu.

2010-01-03 @ 11:06:15
URL: http://dövhundforum.forum24.se
Postat av: Carina

Skulle oxå vilja ha ett krypin på landet, så mysigt det ser ut. Hoppas er söndag blir bra

2010-01-03 @ 11:08:42
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Nicole

¨åh va mysigt, månsken är underbart :)

2010-01-04 @ 14:37:28
URL: http://convictionsdeamon.wordpress.com/
Postat av: Sofia & Hiro

Vilken härlig nyårshelg ni verkar ha haft ute på landet. Hoppas att jag snart har klart för inflyttning i mitt hus på vischan :)

2010-01-04 @ 21:35:05
URL: http://hirosvarld.blogg.se/
Postat av: Askungen

Azi verkar ha det så bra där.

2010-01-05 @ 09:18:57
URL: http://askungan.blogg.se/
Postat av: JooBoo

hääärligt! :D

härligt att jag ser o läser nåt som gör precis samma sak som jag gör att skita i hunden när de blir rädda för nåt. när vi "tröstar" försvagar vi våran ledarerollen o hunden uppfattar att det var verkligen farligt så dom blir mer räddare.

2010-01-10 @ 22:03:05
URL: http://jooboo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0