Vinter skorHimmelska Hundar - idag ska vi dra dit med några folk å deras hundar.
Azi ska få en smaskig meny :)

Igår tog jag och Azi en promenad till Tyresö Centrum Djurmagzinet och köpte skor till Azi. Hon har haltat lite när vi är ute för hon är frusen om tassarna. Azi gillade inte skorna i början, men efter en stund accepterade hon och gick normalt med skorna. Ser jätte gullig ut, ska ta bilder nån dag. Köpte även några färskfoder korvar.

Kommentarer
Postat av: Carina

Det blir ju väldigt kallt om deras tassar när det är så kallt ute. Vad bra att hon accepterade skorna. Har sett hundar med skor på tv och de går så roligt. Tyson fick snö mellan trampdynorna igår och började gå på två ben hihi såg rätt roligt ut, rumpan i vädret. Lyfte upp honom och tog bort snön sen gick han normalt igen. Skönt för dig att du slipper höra pipandet för det är riktigt jobbigt ibland :-) Hoppas ni får en härlig dag idag

2010-01-10 @ 10:18:44
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Ira & Mio

usch det e jobbigt när hundarna blir frusen om tassarna. Maggie gnäller så fort hon börjar frysa. o det gör hon ofta så nu har hon oxå skor.. svårt veta ibland när man e döv om mio låter eller ej men man får be mamma lyssna lite ibland.. så då vet jag mer om mio i olika sammanhang.. :) ses snart!

2010-01-10 @ 10:36:41
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Vi ska också köpa skor imorgon.. :) vi får se hur Bamse reagerar, hihi..

2010-01-10 @ 16:38:06
URL: http://tramsebamse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0