Hunddagis och hundgrejer

Igår följde Azi med mig till jobbet för första gången, alltså en heldag. Hon delade boxen med en boxer, det gick bra. Det märks att Azi är ovan och gå i grupp (4 hundar). Hon gick lite hur som hon ville och tänkte inte på andra hundar, men efter en stund så förstod hon att hon inte kan "gå som hon vill", för kopplet trasslade annars.

Jag gick med Azi, Cocker Spaniel, Bichon Havanais och Schäfer. Liksom så verkar folk därute bli förvånad över att se en sk. kamphund gå med en brukshund, fågelhund och sällskaps hund utan att kamphunden attackerar. Istället går kamphunden så fint och inte heller bry sig om deras hundar. Bra där!

Förresten, har jag besökt CaneCorson Adam för nån vecka sedan och hämtat en midjabälte som de hjälpte och köpa åt mig. Från Hööks och kostade 127 kr, för hundar upp t 40 kg.
 

Och jag väntar på Husky Selen. Jag har fått den, men fel storlek. Så skickade tillbaks, så väntar på en ny sele. Och halsbandet hos popix. Den har dröjt för länge nu, men hörde av Miss Nova att den ska skickas i veckan, så borde komma idag eller imorgon - hoppas!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vi bodde grannar på rhodos.

Japp det är min vovve, blandning mellan flat och setter :)

2010-03-25 @ 14:02:51
URL: http://densandraa.blogg.se/
Postat av: Carina

Vad kul att det fungerar så bra för Azi att vara med dig på jobb. Måste vara härligt att vara ute med 4 hundar och alla går ordentligt. Ibland kan jag ha problem med mina 2 :-) men för det mesta går det bra. Ha en bra torsdag

2010-03-25 @ 14:22:07
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: elsa & emma

sv. Den kostar 199;-, och har tidigare kostat 300/350;- :)

2010-03-25 @ 15:13:18
URL: http://elsahedlund.blogg.se/
Postat av: Filippa & Ester

Vad härligt! :)

Azi fungerar väl bra med boxern, för hon har ju bott hos en annan tokig boxer i några dagar så hon är lite van.. :)

2010-03-25 @ 15:34:10
URL: http://sweetester.blogg.se/
Postat av: Olga & Becca

Så kul att ha med hunden på jobbet. Jobbar du på hunddagis!? Isåfall, lyckost, det måste vara roligt!

2010-03-25 @ 16:00:58
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej. Bilderna kommer nog idag, har verkligen inte haft någon kraft att fixa med dom =P Man blev helt slut efter draget. Men det var hur kul som helst, vilken stämning, vilka hundar, vilka människor =) Kommer både bilder och film snart =)

2010-03-25 @ 16:24:42
URL: http://mybutterfly.blogg.se/
Postat av: Ann-Christine

Vad roligt att det funkar så bra för Azi! Ja tänk va att dessa otroligt farliga hundar kan vara med vanliga hundar hehehee. Precis som jag och grannen när vi var ute med dragbältet och klövjeväskan, hon har en golden...folk stirrade. Men jag ler och hälsar så gott på allt och alla, lika bra att visa att jag som person är faktiskt normal med en normal "gris". Jag har inget dragsele än, jag körde med dragbältet hahahaa!! Funka jättebra. Ska testa med kätting...så svårt att hitta som man kan prova, går ju inte. Och beställa efter mått är jag urkass på. Spike är ju så atletisk och inte ett dugg staffetypisk, hög oxå..(41 cm) I klävkeväskan hade jag två större vikter i glas (hehee) och han knallade på som han inte visste att han hade något där, själv tycker jag dom väger en del. Snyggt midjebälte och bra pris, absolut!!!Så mycket lättare ibland att ha händer och armar fria, speciellt med Spike som drar som sjutton nu igen och mest bara när vi är två eller flera, går jag själv går han jättefint, konstigt! Vi måste få till en liten träff sen, vore så kul att se Inga o Azi tillsammans. Men Inga gav sig på Spike härom kvällen och högg till, jag tror hon blir svartsjuk o vaktar mig mycket. Spike får liksom inte komma till mig i fotöljen om hon ligger där, så jag får lirka lite och göra henne lugn, då går det bra. Men annars kan hon inte vara utan han...märkligt!♥♥♥

2010-03-25 @ 17:21:39
URL: http://www.staffisspike.dinstudio.se
Postat av: Madde

Jag har oxå funderat på ett midjebälte. Bara det att jag får Teddy att sluta dra. Du får gärna säga vad du tycker om det när du har använt det ett tag. Alltid bra o veta om någon är nöjd eller missnöjd./ MAdde

2010-03-25 @ 18:04:40
URL: http://teddyomatte.blogg.se/
Postat av: Anna

Svar: Jo det är en svår övning med godis på nosen, speciellt för matglda hundar hihi. Jo jag mailade för jag tycker att det har tagit lite väl lång tid eftersom jag betalade i förskott så förväntar jag mig att få varan snabbt. Hade jag fått reda på att det skulle ta lång tid pga många beställningar eller kanske någon annan orsak så hade jag accepterat att det tod sin lilla tid men tycker det är dåligt att jag som kund måste maila och fråga vart mina varor har tagit vägen hmmm.

Härligt att du har haft med Azi på jobbet :) Kan tänka mig att folk kollar lite snett när en livsfarlig "kamphund" går brevid andra hundar. Men det är skönt att bevisa för dem då att de har fel =)

Det är så tråkigt att människor har sånna fördommar :(

Ha det fint. Kramar.

2010-03-25 @ 18:11:04
URL: http://ellegaard.doggyblogg.se/
Postat av: Malin

Kul att det går bra på dagis!

Trevlig fredag till er båda!

2010-03-26 @ 07:48:50
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Carina

Du får berätta om midjebältet är någe bra. Jag tänkte jag skulle ut och springa med hundarna senare i vår, då kanske det vore bra med ett sånt.

Ha det bra

2010-03-26 @ 16:39:33
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Elin

Vilken syn det måste ha vart =) förstår att folk tittade =) men häftigt!

2010-03-26 @ 22:08:34
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Anna-Carin

Åh, ska ni ut å dra! :D Det är ju superkul!

2010-03-27 @ 19:49:33
URL: http://www.lillaliam.se
Postat av: Nicole

Det var ju ett vädligt bra pris! Ska med köpa ett sådand :D

2010-03-27 @ 22:39:53
URL: http://nicoleochalfons.blogg.se/
Postat av: Jonna

Ja men visst har jag många snygga vovvar runt om mig.. lyllos mig.. :)

Vad kul att du jobbar på hunddagis.. jag vill me!

2010-03-28 @ 17:29:27
URL: http://jonnasfantastiskaliv.blogg.se/
Postat av: Carola & Lilo

Bra pris på bältet, jag köpte ett Baggen-bälte och det kostade säkert 500:-, suck!

Är det dax för löpträning?

2010-03-28 @ 22:32:41
URL: http://www.lilotuff.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0