3½ timmar på Erstavik

Mötte upp vovvarna å dessa mattar och en godvän till en av de mattarna på Östervik 10.30. Boxern Sweet-Ester och Irländsk Settern Chivas. Gick på en riktig långpromenad runt Erstavik, med paus för fika. Hundarna bara sprang och sprang hela vägen och verkade vara lycklig. Chivas passade på och nosa upp ett vilt spår i skogen. Ester och Azi kommer så bra överens, de lekte ihop för det mesta och är total följeslagare åt varandra.

Efter promenaden gick vi hem till Ester och pustade ut lite innan vi åkte tåget och bussen hem. Azi ligger och sover på soffan, lade min vintertäcke över henne, hon borrade hela sig under täcket och sussar gott. Hela kvällen nog.

Bilderna nere - varsgod å njut!Kommentarer
Postat av: Carina och Russeltussarna

Härliga bilder! Jag önskar jag kunde gå så där lugnt på promenad med andra, med Krita går det ju bra men inte med Nova hon är så rädd för andra hundar så kommer någon för nära får hon nästan panik. Och så vill hon inte gå framåt får nästan dra med henne, jätte jobbigt. Men vi tränar på så jag hoppas att vi en dag ska kunna gå med andra hundar lugnt och fint.

Ha det bra

2010-03-03 @ 19:20:57
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Filippa & Ester

Hehe, roliga bilder! Kolla här: http://www.artportalen.se/birds/uttag_dagbok_read.asp?besokid=28167

Ni kommer nog att få flera nya läsare inom kort, då han länkade till er blogg i sin dagbokanteckning. :)Tack själv för en helt underbar dag! Ester var helt borta när vi kom hem, men nu börjar hon vakna till liv igen... :)

Ja, vi kan ses till helgen och välja något bra ställe där vi kan promenera och även träna.

2010-03-03 @ 20:02:57
URL: http://sweetester.blogg.se/
Postat av: Ira

Syns som pi härlig dag! Ni hade tur med vädret oxå! Ha en skön kväll!

2010-03-03 @ 20:30:06
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Nicole

Åh va mysigt o promenera med andra mattar och vovvar!

2010-03-03 @ 21:44:55
URL: http://nicoleochalfons.blogg.se/
Postat av: Anna

Jodå vissa moment gick bra och några gick mindre bra :( Det är så att jag har varit lite slapp när vi tränat och belönat henne med utsträckt arm. Så jag tror det är därför hon går/sitter lite för långt ifrån mig. Jag visste inte heller riktigt att hon var tvungen att vara så nära mig men nu vet jag bättre hehe. Jo jag har alltid godis i vänsterfickan/handen :)Har man den i högerhanden så blir det lätt att hunden går som en banan hihi. Det funkar jättebra med linförigheten när vi tränar själva men med störning är det svårare, men då är det bra att vi går kursen så vi får träning på det :) Hoppas bara att jag mår lite bättre nästa vecka så jag inte smittar av mig på Nova. Ja det var bättre på måndagsgruppen :) Ja den är så snygg den jackan :) Åh ni verkar ha haft en underbar promenad :) Kul att vovvarna få busa av sig lite med, så kul när de kommer bra överäns :). Härligt med fika på promenaden, brukar smaka så gott när man sitter ute och fikar :). Många fina och härliga bilder på era vovvar :) Ja det räknas som landsbyggd där vi bor. Jag tycker inte riktigt att det är landet för det är nära in till samhället och de stora vägarna. Lite svårt att förklara hihi. Men det är grusväg, skog och bondgårdar där vi bor :) Ha en fin kväll!

2010-03-03 @ 21:56:39
URL: http://ellegaard.doggyblogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Tack! :D

Urhärliga vinterbilder du tagit med :)!

2010-03-03 @ 21:57:30
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Anneli

Vilka härliga bilder. Vilken toppendag ni fick med sol och blå himmel. Det ser verkligen underbart skönt ut. Hoppas på fler sådana där dagar.

2010-03-04 @ 10:49:21
URL: http://hundisthlm.blogg.se/
Postat av: Martina

Härliga bilder!! :) Hoppas att allt är väl med er? Jo ska flytta hem till min pappa, så länge tills jag får jobb så får vi se vad händer efter. Hur går det för dig och allt? Kram!

2010-03-04 @ 11:21:50
URL: http://loveliii.blogg.se/
Postat av: Anki

Alltid så härliga bilder!! Idag var vi o tog skrapprover på demodex på Spike, hittade inget. Men återbesök om 3 veckor för nya prover. Fick demodex medicin iaf. Dom tog blodprov för rävskabb. Mer läsning om det finns på vår Blogg. Kramis

2010-03-04 @ 14:01:45
URL: http://www.staffisspike.dinstudio.se
Postat av: Anna

Hej!Vilka härliga bilder!! nu kommer jag ju ihåg hur jag hittade hit förresten, det var ju via EstersBlogg där jag brukar titta in ibland :D

Vad himla kul ni ser ut att ha haft det, underbart att ha annat hundfolk att promenera med :)En fråga!

Hur funkar din hund, då hon är döv, med andra hundar? Tänkte om det är något speciellt man behöver tänka på när man har en döv vovvs med andra vovvsar?Ja har börjat träna henne med selen när jag har sånt midjebälte på mig. Men hon drar väl inte allt för mycket... Får hon retning, av tex den andra matten, eller en hund, så kan hon dra på bra dock :)

Kätting skulle jag absolut vilja träna med! De lär hon ju få fina muskler av oxå :)

Men vart får man tag i en sån egentligen??

Hehe, jaa kan tänka mig att boxrar funkar bra inom draget! Det gäller bara att träna in det först. Men jag tror och hoppas att Tora kommer uppskatta det massor!Vad kul att ni ska iväg på utställning! :D Har du ställt henne förr?

Det gick faktiskt bra för oss i lördags,eller hon fick en slät 1a iaf. Hon behöver bli äldre och mognare i kroppen. Men hon skötte sig helt kanon, så jag kan inte vara nöjdare! :)Ha det Bra!2010-03-04 @ 14:11:06
URL: http://odjurenochanna.blogspot.com
Postat av: Anna-Carin

Vilka härliga bilder!! :D Vovvarna ser ut att ha jättekul!

2010-03-04 @ 16:20:03
URL: http://www.lillaliam.se
Postat av: Elin

Vilka härliga promenadbilder!

2010-03-04 @ 20:39:32
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Carina

Vilka härliga bilder. Ni verkar ha haft en riktigt mysig dag. Så mycket snö ni har kvar, här börjar det sakta töa väck.

2010-03-04 @ 20:51:32
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: Ebba & Molly

Vilka härliga bilder!! :)

2010-03-06 @ 16:08:56
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Ebba & Molly

Tänkte på de olika momenten, stå fint osv.. Men som sagt är jag inte så säker på alla momenten... ;)

2010-03-07 @ 18:33:32
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0